سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیتزا کدو و سبزیجات خانگی با پنیر موزارلا و پارمسان؛ کم هزینه و خوشمزه

امروز ما طرز تهیه پیتزا کدو با دو نوع پنیر را برایتان آماده کرده‌ایم که هر شخص با هر ذائقه‌ای را عاشق خودش می‌کند .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه پیتزا کدو و سبزیجات بسیار ساده است و شما می‌توانید تنها در چند مرحله آن را به سرعت در آشپزخانه خود تهیه کنید. کدو سبز یکی از انواع سبزیجاتی است که دارای ارزش غذایی بالایی بوده و حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است. این ماده غذایی دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالا است که در سیر نگه داشتن و کنترل اشتها افراد نقش مهمی دارد. با این که کدو سرشار از خاصیت است، ولی ممکن است طعم آن مورد پسند همه نباشد و معمولا غذا‌هایی که در تهیه آن از کدو استفاده می‌شود خیلی پر طرفدار نیستند.

امروز ما طرز تهیه پیتزا کدو با دو نوع پنیر را برایتان آماده کرده‌ایم که هر شخص با هر ذائقه‌ای را عاشق خودش می‌کند و تجربه متفاوتی از وعده غذایی متشکل از کدو سبز را برای شما به ارمغان می‌آورد. این غذای خوشمزه از مواد بسیار ساده‌ای تشکیل شده است و با ظاهر رنگارنگش همه را وسوسه می‌کند. اگر به دنبال یک وعده غذایی سالم و مقوی هستید که بتوانید از تهیه آن همراه با کودکانتان لذت ببرید پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه پیتزا کدو را در آشپزخانه خودتان امتحان کنید و از خوردن آن در یک آخر هفته دوست داشتنی لذت ببرید.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم برای تهیه پیتزا کدو و سبزیجات خانگی

تخم مرغ بزرگ دو عدد
کدو سبز رنده شده دو پیمانه
پنیر موزارلا(رنده شده)  یک و نیم پیمانه
پودر پنیر پارمسان نصف پیمانه
آرد سفید معمولی یک‌چهارم پیمانه
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
ریحان تازه (ریز خرد شده) ۱۰ گرم
آویشن تازه (ریز خرد شده) ۱۰ گرم
فلفل قرمز شیرین کبابی ۳۵۰ گرم
قارچ ۵۰ گرم
گوجه متوسط یک عدد

طرز تهیه پیتزا کدو و سبزیجات خانگی با پنیر موزارلا و پارمسان

پیتزا یکی غذا‌های اصیل و سنتی ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و با روش‌های متفاوت و مواد اولیه گوناگون تهیه و سرو می‌شود. پیتزای سبزیجات نیز یکی از انواع پرطرفدار پیتزا در بین گیاهخواران است که امروز می‌خواهیم طرز تهیه یک نوع خوشمزه از آن یعنی پیتزا کدو را به شما آموزش دهیم.

قدم اول برای تهیه یک پیتزا خوشمزه گرم بودن فر است. پس ابتدا فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.

دو عدد کدو سبز متوسط یا یک عدد کدو سبز بزرگ را بشویید و با پوست رنده کنید. سپس کدو رنده شده را داخل یک صافی بریزید. سعی کنید با فشار دست یا با کمک یک قاشق کدو رنده شده را فشار دهید تا آب آن تا جایی که ممکن است خارج شود. یک کاسه متوسط بردارید و دو پیمانه از کدو رنده شده را داخل آن بریزید. در یک کاسه دیگر دو عدد تخم مرغ بزرگ را با استفاده از یک چنگال یا همزن دستی بزنید تا زرده و سفیده آن به خوبی مخلوط شود. مخلوط تخم مرغ را به کدو رنده شده اضافه کنید.

نصف فنجان پیمانه موزارلا رنده شده را همراه با نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده به مواد داخل کاسه اضافه کنید. یک چهارم پیمانه آرد را الک کنید و اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و هم بزنید. چند برگ ریحان تازه و چند برگ آویشن تازه را ریز خرد کنید و اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا نان پیتزا شما آماده شود.

۳۵۰ گرم فلفل شیرین را کبابی کنید. فلفل کبابی شده را به صورت نازک به درازا برش بزنید و کنار بگذارید. قارچ‌ها و گوجه را نیز به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

یک ظرف مخصوص فر بردارید و کف و کناره‌های آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید. مخلوط خمیر نان را داخل ظرف بریزید و خوب پخش کنید.

ظرف را داخل فر قرار دهید. پس از ۱۳-۱۶ دقیقه، هنگامی که روی مواد قهوه‌ای-طلایی شد آن را با احتیاط از فر خارج کنید. درجه حرارت فر را کاهش و روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. فلفل‌های شیرین کبابی، قارچ و گوجه را به عنوان تاپینگ روی پیتزا قرار دهید. سپس با یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده روی پیتزا را بپوشانید. ظرف را داخل فر قرار دهید. ۱۰-۱۲ دقیقه بعد و هنگامی که پنیر موزارلا کاملا آب شده بود پیتزا را با احتیاط از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیافتد. پیتزا کدو خوشمزه شما آماده است. آن را همراه با سس فلفل تازه یا هر سس دیگری که دوست دارید نوش جان کنید.

نکات

در صورت تمایل می‌توانید برای تاپینگ پیتزا از سوسیس خانگی، زیتون سیاه و پیاز قرمز حلقه‌ای نیز استفاده کنید.

دقت کنید که ظرفی که برای پخت پیتزا استفاده می‌کنید خیلی کوچک یا خیلی بزرگ نباشد و ترجیحا قطر آن ۳۰ سانتی متر باشد. چرا که در غیر این صورت پیتزا شما یا خیلی کلفت یا خیلی نازک می‌شود.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.