به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرغ یکی از مواد اولیه جدا نشدنی هر آشپزخانهای است که به روشهای متفاوتی تهیه و طبخ میشود که هر کدام طرفداران خاص خود را دارد. ما معمولا مرغ را در کنار برنج یا در مهمانیها و جشنها به صورت کباب شده امتحان کردهایم که البته مرغ کبابی بسیار خوشمزهتر است و معمولا بیشتر مورد پسند واقع میشود. از طرفی میدانیم که ران مرغ یکی از محبوبترین قسمتهای بدن مرغ است که کباب کردن آن لذت خوردن آن را دو چندان میکند. نکته حائز اهمیت در تهیه مرغ کبابی مرینیت کردن آن به صورت صحیح است. مرینیت یا مزه دار کردن به فرایند قرار دادن انواع گوشت در سسهای خوشمزه میگویند.
در این روش پس از تهیه سس، گوشت یا مرغ را به مدت چندین ساعت و در برخی موارد به مدت یک شبانه روز داخل آن قرار میدهیم. بدین صورت سس که غالبا از مواد اسیدی تهیه شده است مزه گوشت و مرغ را متفاوت و دوست داشتنیتر میکند. یکی از روشهای مزهدار کردن مرغ با استفاده از سرکه بالزامیک و روغن زیتون است که در کنار سبزیجات معطر و کمی پوست لیمو رنده شده سس بسیار خوشمزه و متفاوتی به دست میآید و مقدمه تهیه یک وعده غذایی لذیذ به نام مرغ بالزامیک گریل را فراهم میکند. طرز تهیه مرغ بالزامیک گریل مخصوص افرادی است که از طعم همیشگی و روتین مرغ خسته شدهاند و آماده امتحان کردن مزههای جدید و متفاوت هستند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید و دوست دارید طعمی جدید و خوشمزه امتحان کنید با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه مرغ بالزامیک گریل
ران مرغ بدون پوست شش تکه
سرکه بالزامیک نصف فنجان
روغن زیتون بکر سه قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده یک قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده چایخوری پوست لیمو رنده شده
سیر (خرد شده) یک حبه
نمک سه چهارم قاشق چایخوری
فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ بالزامیک گریل
تهیه یک مرغ طعمدار شده با سرکه بالزامیک روشی است جدید برای مزه دار مردن مرغ که بسیار پرطرفدار است. سرکه بالزامیک خواص بسیار زیادی داشته و مصرف آن به کاهش وزن و بهبود گردش خون در بدن کمک میکند. با تهیه این مرغ بالزامیک گریل در خانه یک غذای رژیمی، خوشمزه و جدید برای وعدههای غذایی خود داشته باشید.
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید یک کاسه متوسط بردارید و نصف فنجان سرکه بالزامیک داخل آن بریزید. سه قاشق روغن زیتون بکر که بسیار برای آشپزی مناسب است اضافه کنید. چند برگ ریحان تازی را ریز خرد کنید و یک قاشق غذاخوری از آن را داخل کاسه بریزید. نصف یک پیاز کوچک را به صورت نگینی ریز خرد کنید و یک قاشق از آن را داخل کاسه بریزید. همه مواد را هم بزنید.
داخل یک ظرف پوست یک لیمو شیرین را رنده کنید. دقت کنید که فقط قسمت خارجی و سبز رنگ پوست لیمو را رنده کنید و قسمت داخلیتر و سفید رنگ لیمو را رنده نکنید. دو قاشق چایخوری از پوست لیمو رنده شده را به کاسه حاوی سس اضافه کنید. یک حبه سیر را پوست بکنید و با چاقو ریز خرد یا رنده کنید. سیر خرد شده را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. سه چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
یک کاسه دیگر بردارید و شش تکه ران مرغ بدون پوست را داخل آن بریزید. یک سوم از مخلوط سرکه را روی رانهای مرغ بریزید و با دست هم بزنید تا همه جای مرغ آغشته به مخلوط سرکه شود. مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود.
پس از ۱۰ دقیقه مرغ را گریل یا داخل ماهیتابه رژیمی سرخ کنید. حدود هفت تا هشت دقیقه هر طرف مرغ را گریل کنید و هنگامی که کاملا پخته شد آن را داخل بشقاب بچینید. باقیمانده مخلوط سس بالزامیک را روی رانهای مرغ گریل شده بریزید و با مقداری برگ ریحان بشقاب خود را تزئین و نوش جان کنید.
نکات تهیه مرغ بالزامیک گریل
شما میتوانید مقداری قارچ را خرد کنید و سرخ کنید تا کاراملی شود و از آن به عنوان دورچین بشقابتان استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری شکر قهوهای به مواد سس اضافه کنید تا تکههای مرغ طعم ملستری داشته باشند.
شما میتوانید مرغ بالزامیک گریل خود را با تهیه پوره سیبزمینی با سیر خوشمزهتر کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/