سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرانجام تلخ تولید و اشتغال در کارخانه قند یاسوج/ برخی به نام سرمایه‌گذار دنبال فریب هستند

کارخانه قند یاسوج که به عنوان نماد صنعت کهگیلویه و بویر احمد است بعد از تعطیلی ۵ ساله هنوز گره از مشکلات آن باز نشده و روز به روز بر مشکلات آن افزوده می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، به ‌نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، یکی از موضوعاتی که در استان در سال‌های اخیر مورد مطالبه‌گری اقشار مختلف قرار گرفته بحث واگذاری‌های مساله‌دار است که سر و صدای زیادی در سطح استانی و ملی به پا کرد و یکی از این واگذاری‌ها مربوط به کارخانه قند یاسوج قدیمی‌ترین واحد صنعتی در استان است.

کارخانه قند یاسوج که نماد صنعت استان و به ویژه شهر یاسوج است قدمتی چند دهه‌ای دارد و مردم در شرایط سخت اقتصادی امروزی چشم به ایجاد اشتغال در چنین واحد‌هایی دارند.

در همین خصوص بعد از کش و قوس‌های فراوان و بررسی پرونده این واگذاری در مجامع قضائی استانی و کشوری حکم ابطال واگذاری به صورت رسمی صادر شده و اکنون همه چشم انتظار بازگشت آن به چرخه تولید و اشتغال هستند.

به همین منظور اویسی معاونت دعاوی بانک تجارت کشور با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص آینده این واحد تولیدی صنعتی با آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر یاسوج تبادل نظر کرد.

در این نشست نماینده بانک تجارت با قدردانی از رئیس کل دادگستری و مجموعه قضائی استان به دلیل همکاری گسترده در تعیین تکلیف این واحد راکد تولیدی اظهار کرد: خریدار‌های مختلفی تاکنون بر خرید این واحد صنعتی با بانک تجارت وارد مذاکره شده‌اند، اما دیدگاه کلی بانک تجارت این است که کارخانه به مجموعه‌ای واگذار شود که به دنبال منفعت عمومی باشد و این چراغ برای همیشه روشن بماند.

اویسی اظهار کرد: هدف بانک تجارت بعد از مشکلاتی که برای این واحد صنعتی پیش آمد صرفا سود نیست بلکه به دنبال آن هستیم که نماد صنعت یک استان دوباره زنده و پویا در خدمت تولید در سال جهش تولید قرار گیرد.

او ادامه داد: بر همین اساس با مجموعه‌ها و سازمان‌های مختلفی وارد مذاکره شده‌ایم و در همین راستا استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز به جد پیگیر موضوع بوده و به دنبال راه‌ا‌ندازی مجدد کارخانه و پیوستن به چرخه تولید است.

اویسی گفت: هر چند خط تولید کارخانه به ۵۰ تا ۶۰ سال پیش باز می‌گردد، اما با این اوصاف قابلیت‌های بالایی دارد که در کمتر واحد تولیدی از این دست چنین ظرفیتی وجود دارد و استان نیز تشنه چنین ظرفیتی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال جوانان جویای کار است.

این مسئول در بانک تجارت با درخواست از نماینده ولی فقیه برای ورود به این موضوع و ایجاد آینده‌ای روشن جهت پیوستن کارخانه قند یاسوج به تولید و اشتغال تصریح کرد: مجوز مهر شرکت را گرفته‌ایم که به نام بانک ثبت شود و کار‌های ثبتی آن نیز به زودی انجام می‌شود.

معاونت دعاوی بانک تجارت در این نشست با بیان اینکه کارخانه قند یاسوج هم ظرفیتی عالی برای تولید دارد و هم می‌توان از اراضی آن به خوبی برای کمک به توسعه و رونق شهر یاسوج استفاده کرد افزود: با این املاک می‌توان مجتمع‌های تجاری بسیار خوب و درآمدزایی ایجاد کرد در حالی که در مرکز استان از این دست مجتمع‌ها به چشم ندیدم تا با ایجاد ۱۰۰ تا ۲۰۰ واحد صنفی ۴۰۰ تا ۵۰۰ خانوار از این محل ارتزاق کنند.

اویسی ادامه داد: در صحبت‌هایی که با برخی مجموعه‌ها و سازمان‌ها داشتیم به آن‌ها گفته‌ایم که در صورت خرید کارخانه قند یاسوج اینجا صرفا یک واحد تولیدی نیست بلکه می‌توان از اراضی آزاد آن جهت ایجاد مجتمع مسکونی جهت محرومان و نیازمندان هم استفاده کرد به نحوی که می‌توان تا ۲۰۰ واحد آپارتمانی برای قشر جوان در آن پیش‌بینی کرد.

این مسئول در بانک تجارت در ادامه اظهارات خود با اشاره به این که بانک تجارت برای چنین اهدافی وام و تسهیلات خوب و ارزان قیمت هم در اختیار سرمایه‌گذار قرار می‌دهد افزود: بانک همه بستر‌ها را برای سرمایه‌گذاری آماده می‌کند و در اختیار خریدار قرار می‌دهد. در سال‌هایی که مردم در تنگنای معیشتی قرار دارند باید در استان از چنین ظرفیت بزرگی به خوبی استفاده کرد.

او خاطر نشان کرد: در رایزنی و نشست با برخی افراد خریدار کارخانه به این موضع پی بردیم که عده‌ای با هدف خرید کارخانه به دنبال اهدافی غیر از ایجاد اشتغال و تولید و تنها به دنبال دست یافتن به اراضی و قطعه‌بندی و فروش آن هستند که بانک تجارت با چنین خریدارانی و با چنین نیاتی وارد معامله نشد.

در ادامه این نشست آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از پیگیری‌های خوب بانک تجارت جهت به سرانجام رسیدن وضعیت کارخانه قند یاسوج اظهار کرد: این واحد تولیدی نماد صنعت در مرکز استان به شمار می‌رود که مردم همواره انتظار فعال شدن آن را داشته و رکود آن را برنمی‌تابند.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اهداف و نیات برخی افراد از دستیابی به چنین واحد‌هایی گفت: عده‌ای تنها به دنبال چنگ انداختن به روی نقاط حساس و اراضی چنین واحد‌هایی هستند و نیت تنها تصرف است که چنین اهدافی به اشتغال و تولید در کشور و استان ضربه مهلک وارد می‌کند.

امام جمعه مرکز استان با بیان اینکه آیت‌الله رئیسی با حضور در راس قوه قضائیه مردم را امیدوار کرده و اقدامات بسیار خوبی جهت باز پس گیری این واحد‌ها انجام داده است افزود: امروز گزارشات ارزشمندی از بانک تجارت شنیدیم که جای امیدواری برای بازگشت تولید و اشتغال به این واحد صنعتی داریم.

حسینی با بیان این که کارخانه قند یاسوج محل امید بسیاری از جوانان بیکار در استان است افزود: تعداد زیادی کارگر در این کارخانه کار می‌کردند، اما تولید و اشتغال جلوی آن‌ها پرپر شد و همین موجب گردید که آستانه تحمل خود را از دست داده و مطالبه‌گری کنند تا این که دستگاه قضا وارد میدان عمل شود.

نماینده رهبری در استان با بیان این که به جد مشکل واحد‌های تولیدی صنعتی در استان را پیگیری می‌کنیم و از استاندار و معاون اقتصادی او جهت کمک به رونق تولید قدردانی می‌شود افزود: چنین کار‌هایی مردم را خوشحال و از همه مهم‌تر امیدوار می‌کند که تا حصول نتیجه نهایی واگذاری آن به متقاضیانی که تنها به دنبال رونق تولید هستند به سهم خود از هرگونه کمکی دریغ نخواهیم کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.