سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اسنک شکلات و آجیل

در گزارش زیر طرز تهیه اسنک شکلات و آجیل را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مصرف آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل، برای حفظ سلامت قلب بسیار مفید است. برای این که از خواص این دانه‌های مقوی بهره ببرید این بار قصد داریم طرز تهیه اسنک شکلات و آجیل را به شما آموزش دهیم.

این خوراکی خوشمزه را به عنوان صبحانه یا عصرانه می‌توانید میل کنید.

مواد لازم برای تهیه اسنک شکلات و آجیل

برنجک یک پیمانه
جو دوسر نصف پیمانه
تخم کدو نصف پیمانه
بادام شور یک و یک‌سوم پیمانه
سیروپ ذرت یک‌سوم پیمانه
عسل نصف پیمانه
برگه زردآلو نصف پیمانه
آجیل نصف پیمانه
عصاره وانیل یک قاشق چای‌خوری
شکلات سوربن یک تخته


بیشتر بخوانید


طرز تهیه اسنک شکلات و آجیل

داخل یک کاسه بزرگ، برنجک، جودوسر، برگه زردآلو، بادام و تخم کدو را با یکدیگر مخلوط کنید.

یک شیر جوش برداشته و سیروپ ذرت و عسل را آن قدر بجوشانید تا به دمای ۱۲۶ درجه سانتی گراد برسد. سپس عصاره وانیل را به آن اضافه نموده و از روی حرارت بردارید سپس مخلوط عسل را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

کف سینی یک لایه ورقه روغنی قرار داده و مخلوط عسلی را داخل آن بریزید. یک کاردک بردارید و مخلوط را همه جای سینی با ضخامت دلخواه پخش کنید.

سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مخلوط خودش را بگیرد.

در این مدت شکلات سوربن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) آب کنید. سینی را از یخچال بیرون آورده و شکلات را همه جای مواد پخش کنید.

دوباره سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. بعد از این که اسنک شکلات و آجیل کامل خودش را گرفت، به وسیله چاقو آن را به تکه‌های مساوی تقسیم کرده و برای مصرف عصرانه و صبحانه بسته بندی کنید و داخل یخچال نگه‌داری کنید.

اسنک شکلات و آجیل را می‌توانید به مدت یک هفته داخل یخچال نگه‌داری کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.