سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جوان سازی پوست با انار در کشف دانشمند اراکی

عضو هیات علمی گروه مهندسی باغبانی دانشگاه اراک موفق به شناسایی آنتی اکسیدان انار به منظور جوانسازی پوست و درمان سرطان شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  دکتر علی خدیوی، عضو هیات علمی گروه مهندسی باغبانی دانشگاه اراک در یک پروژه تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه اراک و یک دانشگاه خارجی موفق به شناسایی خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست و آب میوه انار به منظور جوانسازی پوست و درمان سرطان شد.

دکتر علی خدیوی، عضو هیات علمی گروه مهندسی باغبانی دانشگاه اراک و محقق این طرح پژوهشی در تشریح این دستاورد پژوهشی گفت: پس از انجام پژوهش‌های مختلف بر روی میوه انار، نتایج نشان داد که فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی پوست انار‌های با پوست قرمز بیشتر از آب آن‌ها است.

خدیوی افزود: ترکیبات مفید مستخرج از پوست انار که به عنوان ضایعات کشاورزی دور ریخته می‌شود، می‌توانند به عنوان مواد افزودنی برای بسیاری از محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی استفاده شود.

او با بیان اینکه آنتی اکسیدان‌ها از عوامل مهم تغذیه‌ای هستند که نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی ما دارند اضافه کرد: این مواد رادیکال‌های آزادی را که ناشی از مصرف انرژی است از بدن پاک می‌کنند و اگر رادیکال‌های آزاد در بدن باقی بمانند می‌توانند به جدار سلول‌ها آسیب برسانند و باعث مرگ سلولی بشوند.

انار برای مقابله با سرطان فوق‌العاده عمل می‌کند

محقق اراکی بیان کرد: آنتی اکسیدان‌ها محیط را از سمومی که ناشی از مصرف انرژی در سلول‌ها است پاک می‌کنند و انار سرشار از آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی است که برای مقابله با سرطان فوق‌العاده عمل می‌کنند و این میوه خوش آب و رنگ می‌تواند جلوی پیشرفت سرطان را نیز بگیرد.

او با اشاره به چگونگی بهره گیری از خاصیت آنتی اکسیدانی پوست انار در صنایع دارویی و بهداشتی گفت: آنتی اکسیدان‌ها ضدچروکند و مهمترین آنتی اکسیدان‌های تغذیه‌ای ویتامین‌های E و C هستند.

خدیوی تصریح کرد: ویتامین C موجود در پوست انار به قابل توجهی است که نقش موثری در ساخت کلاژن پوست بدن دارد و خاصیت ارتجاعی آن را بالا می‌برد.

او گفت: آنتی اکسیدان‌های مهم دیگر در پوست میوه انار شامل پلی فنول‌ها و آنتوسیانین‌ها هستند و از عصاره انار می‌توان در تولید شامپوها، کرم و نرم کننده‌های مو استفاده کرد

نتایج این مطالعه در یک مجله معتبر Q۱-JCR به نام Food Chemistry با ضریب تاثیر ۶.۶ به چاپ رسیده است.

انتهای پیام / ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.