او ادامه داد:در فهرست دو درصد دانشمندان پراستناد نیز نام ۱۱ استاد دانشگاه های استان همدان وجود دارد که بیشتر آنها از دانشگاه بوعلی است.
محمدی فر با بیان اینکه یکهزار و ۲۹ مقاله در استان با مشارکت نویسندگان خارجی چاپ شده است، بیان کرد: ارتباط خوبی بین اساتید و پژوهشگران استان با نویسندگان خارجی وجود دارد که سبب شده ۵۹ درصد مقالات با همکاری نویسندگان خارجی به چاپ برسد.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا افزود: در تولید مقالات علمی استان ۱۷ درصد موضوعات پزشکی، ۱۰ درصد فنی و مهندسی، هشت درصد شیمی، هفت درصد علوم پایه و هفت درصد هم بیوشیمی به چشم میخورد.
این مسئول با اشاره به جایگاه علمی دانشگاههای همدان در بین دانشگاه جهان از نظر اکسپوس گفت: بیشترین مقالات و ارتباط علمی استان با ۸۲ مورد با کشور آمریکا، ۵۶ مورد استرالیا، ۴۶ مورد ایتالیا، ۴۲ مورد کانادا، ۳۵مورد چین و ۲۷ مورد آلمان اتفاق افتاده است.
محمدیفر بیان کرد: برای هفته پژوهش امسال از بین ۷۵ پرونده و مقالات ارسال شده به کمیته پژوهشگران برتر دانشگاهی ۲۵ پژوهشگر برتر انتخاب شدهاند شامل یک نفر در بخش هنر و معماری، پنج نفر کشاورزی، پنج نفر فنی و مهندسی، سه نفر علوم پزشکی، پنج نفر علوم پایه و ۶ نفر هم در علوم انسانی است.
او اظهار داشت: ۴۵ پرونده از ۲۳ دستگاه اجرایی استان به کمیته انتخاب پژوهشگران دستگاه اجرایی ارسال شد که از بین آنان ۱۰ نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب شدهاند.
انتهای پیام/ج