به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، جسمشان دچارمعلولیت شده، اما ارادهای خستگی ناپزیر دارند و پا به پای دانش آموزان دیگر بی وفقه مشغول درس خواندن هستند.
بااطمینان رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی گفت: این مجموعه به ۷ گروه از دانش آموزان دارای معلولیت خدمات آموزشی و توانبخشی میدهد که شامل ارائه خدمت به دانش آموزان با مشکلات آسیب دیده بینایی، شنوایی، جسمی - حرکتی، کم توان ذهنی، چند معلولیتیها و دانش آموزان داری اختلال رفتاری شامل اوتیسم و مشکلات ویژه یادگیری میشود.
او افزود: هم اکنون در استان هزار و ۵۶۰ دانش آموز با نیاز ویژه در مدارس ویژه مشغول به تحصیل هستند.
بیشتر بخوانید
آغاز سال تحصیلی نو در استان همراه با نگرانی والدین/ هفته دولت امسال؛ استثنایی در تاریخ استان
بااطمینان ادامه داد: ۲۷۰ نفر از این دانش آموزان دچار آسیبهای بینایی، شنوایی و جسمی - حرکتی، اما با بهره هوشی عادی هستند که در مدارس پذیرا و مدارس عادی تحصیل میکنند.
بااطمینان رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی گفت: هرساله به هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار دانش آموز دارای مشکل ویژه یادگیری در مراکز ویژه خدمات ارائه میشود.
اوافزود: دانش آموزان دیر آموز هم دراستان دو هزارو ۵۰۰ دانش آموز هستند در قالب طرح تشویقی در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.
بااطمینان ما ۲۷ مرکز آموزشی و ۴۰ کلاس خاص داریم که در مناطق مرزی دور افتاده و روستایی دایرند همچنین ۱۳ مرکز مشکلات ویژه یادگیری در استان داریم.
انتهای پیام/ک