سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گرسنه خوابیدن چه خطراتی دارد؟

خیلی از افراد فکر می‌کنند شام نخوردن یا تحمل گشنگی باعث کاهش وزن می‌شود، اما اینطور نیست تحمیل احساس گرسنگی به بدن می‌تواند آثار مخربی داشته باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان می‌گویند گرسنه به رختخواب رفتن حتی می‌تواند عوارض جانبی هم برای سلامت فرد به همراه داشته باشد. با برخی مشکلات سلامت که ممکن است بر اثر شام نخوردن ایجاد شود، آشنا شوید.

از دست دادن توده عضلانی
به گفته متخصصان، برای کسانی که به دنبال افزایش توده عضلانی بدن هستند، شام نخوردن گزینه خوبی نیست. بدن برای تبدیل پروتئین‌ها به ماهیچه نیاز به مواد مغذی دارد؛ بنابراین هرچند بهتر است از غذا خوردن در ساعت‌های دیروقت شب خودداری شود، گرسنه نگه داشتن بدن در تمام طول شب می‌تواند به بدن فشار وارد کند.

افزایش وزن
گرسنه به رختخواب رفتن می‌تواند باعث افزایش وزن شود. شما هر چقدر بیشتر احساس گرسنگی کنید، احتمال پرخوری‌های بعدی در شما افزایش می‌یابد. زمانی که گرسنه به رختخواب می‌روید، قند خون‌تان در طول شب کاهش پیدا می‌کند و این باعث می‌شود، صبح روز بعدولع بیشتری برای خوردن خوراکی‌ها، به‌ویژه شیرینی‌ها داشته باشید.


بیشتر بخوانید


نداشتن خواب خوب
زمانی که ما برای مدتی چیزی نخورده‌ایم هورمونی به نام «گرلین» در خون افزایش می‌یابد. گرلین از معده می‌آید، در خون حرکت می‌کند و به مغز می‌رسد و به دنبال آن مغز به بدن ما هشدار می‌دهد که غذا بخوریم. اما هنگام شب مغز باید کار دیگری انجام دهد، یعنی خواب را به ما القا کند و برای این کار باید در آرامش قرار داشته باشد.

رفتن به رختخواب با شکم خالی و احساس گرسنگی ناشی از آن باعث می‌شود مغز در حالت هشیار قرار بگیرد و به خواب رفتن را برای ما مشکل کند.

باعث ضعف سیستم ایمنی
گرسنگی در طول شب سیستم ایمنی بدن را از نظر مواد مغذی مورد نیاز آن دچار کمبود می‌کند. این امر به مرور زمان بر ایمنی طبیعی بدن تأثیر می‌گذارد و بدن را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های جدی قرار می‌دهد.


منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.