سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک برگر هندی تند و خوشمزه با سس مخصوص

در گزارش زیر طرز تهیه برگر هندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تا به حال به این فکر کرده‌اید که بتوانید با استفاده از حبوبات یک برگر سالم و مقوی تهیه کنید؟ احتمالا پیش آمده با تصور این که برگر‌های گیاهی مزه خاصی ندارند از درست کردن آن‌ها پشیمان شده باشید. امروز طرز تهیه یک برگر گیاهی هندی بسیار متفاوت و لذیذ را برای شما آماده کرده‌ایم که تنها از چند ماده اصلی ساده تشکیل شده است و نیاز به خرید و مواد اولیه زیادی برای تهیه آن ندارید.

این برگر مقوی که به برگر گیاهی هندی معروف است همان طور که از اسمش پیدا است طعم تند و اسپایسی دارد و به کسانی که عاشق مزه تند و تیز در غذا هستند، بسیار پیشنهاد می‌شود. این ساندویچ به طور معمول در کنار سس مخصوصی به نام سس رایتا سرو می‌شود که دستور تهیه آن را در ادامه مطلب در اختیارتان قرار دادیم. همچنین کسانی که طرفدار پر و پا قرص ترشی هستند می‌توانند این برگر را همراه با چند قاشق ترشی انبه سرو کنند و از این ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی لذت ببرند.


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش سنگه سیر مقوی و انواع کرپ گوشت و قارچ تا چند پیشنهاد خوشمزه یلدایی + تصاویر


مواد لازم برای تهیه برگر گیاهی هندی
کنسرو لوبیا ۴۵۰ گرم
فلفل دلمه سبز نصف یک عدد
پیاز متوسط نصف یک عدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
پودر فلفل چیلی یک قاشق غذاخوری
زیره یک قاشق غذاخوری
سس قرمز تند یک قاشق چای‌خوری
خرده نان نصف پیمانه
خیار یک چهارم
گوجه فرنگی رسیده بزرگ یک دوم
گشنیز تازه ۲۰ گرم
نان برگر چهار عدد
ترشی انبه دو قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص رایتا

ماست  ۲۵۰ گرم
سیر یک حبه
زنجبیل ۳۰ گرم
گشنیز تازه به مقدار لازم
نعنا ۱۰ برگ
آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
خیار یک چهارم
ادویه گرام ماسالا نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه برگر گیاهی هندی؛ یک ساندویچ تند و خوشمزه

ادویه‌های هندی بسیار متنوع بوده و خواص درمانی دارند به همین علت در بیشتر غذا‌های هندی استفاده میشوند و فوت کوزه‌گری آن‌ها محسوب می‌شوند. برای مثال تالی هندی سبزیجات و سوپ توردال از غذا‌های پرطرفدار گیاهی هندی هستند که با ادویه‌های مخصوص جادو می‌کنند. برگر گیاهی هندی نیز از این قانون مستثنی نیست و طعم شگفت‌انگیز آن برای همیشه در خاطر شما ثبت خواهد شد.

شما برای تهیه چهار عدد از این برگر گیاهی هندی ابتدا باید فر را روشن و درجه حرارت آن را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک سینی فر بردارید و با کمی روغن کف آن را چرب کنید. یک کاسه متوسط بردارید و کنسرو لوبیا را باز کنید و داخل کاسه بریزید. لوبیا‌ها را با استفاده از یک چنگال له کنید تا در نهایت به یک خمیر یک دست تبدیل شوند. نصف یک عدد فلفل دلمه سبز را داخل دستگاه غذاساز بریزید. نصف یک پیاز متوسط و سه حبه سیر پوست کنده را اضافه کنید و بگذارید دستگاه چند دقیقه کار کند تا همه مواد ریز خرد شوند. سپس مخلوط فلفل، پیاز و سیر را به لوبیا‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

برای تهیه خرده نان می‌توانید پنج تکه نان تست سفید را با دست تکه تکه کنید و تکه‌های نان را داخل سینی فر پخش کنید. سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۳۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا تکه‌های نان کمی تغییر رنگ دهند و سوخاری شوند. سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. تکه‌های نان را داخل غذاساز بریزید تا کمی بیشتر خرد شوند. اکنون خرده نان شما آماده است و می‌توانید از آن در تهیه این برگر استفاده کنید.

در یک کاسه جدا یک عدد تخم مرغ را همراه با یک قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی، یک قاشق غذاخوری زیره و یک قاشق چای‌خوری سس قرمز تند خوب هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط لوبیا اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل اضافه کنید. سپس نصف فنجان خرده نان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط حالت چسبناکی بگیرد و شل نباشد. مخلوط برگر را به چهار قسمت تقسیم کنید و با دست به آن‌ها شکل دهید.

برگر‌ها را روی سینی فر چرب شده قرار دهید و داخل فر بگذارید. پس از گذشت ۱۰ دقیقه سینی را از فر خارج کنید و با احتیاط برگر‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ شود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه سینی را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا خنک شود.

در همین حین، سس مخصوص رایتا را آماده کنید. برای این کار ۲۵۰ گرم ماست سون را داخل یک کاسه متوسط بریزید. یک حبه سیر و یک تکه کوچک زنجبیل را ریز رنده کنید و به ماست اضافه کنید. مقداری گشنیز و چند عدد برگ نعنا را خرد و به ماست اضافه کنید. یک عدد لیمو تازه را از وسط نصف کنید و آب آن بگیرید و به ماست اضافه کنید. یک چهارم یک خیار متوسط را رنده کنید. اگر خیار آب انداخت می‌توانید از یک صافی برای جدا کردن آب آن استفاده کنید. خیار رنده شده را اضافه کنید. سپس نصف قاشق چای‌خوری ادویه گرام ماسالا اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. سس رایتای شما آماده است.

یک کاسه متوسط بردارید. یک عدد پیاز قرمز را پوست بکنید و یک چهارم آن را به صورت خلالی برش بزنید و داخل کاسه بریزید. یک چهارم یک خیار را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل کاسه بریزید. نصف یک گوجه فرنگی رسیده بزرگ را خرد کنید و اضافه کنید.۲۰ گرم گشنیز را ریز خرد کنید و داخل کاسه بریزید. همه مواد را خوب هم بزنید.

نان برگر را از وسط ببرید و هر طرف آن را کمی چرب کنید. نان‌ها را از طرف چرب شده روی ماهیتابه گریل قرار دهید و کمی سرخ کنید تا ترد شوند.

نان گریل شده را داخل بشقاب خود بگذارید و آن را با مقداری از ترشی انبه، سس رایتا یا سالاد سبزیجات پر کنید. سپس برگر گیاهی هندی را روی سس بگذارید و لایه دوم نان را روی آن قرار دهید و نوش جان کنید.


نکات

در صورت تمایل برای تهیه سالاد می‌توانید به جای گشنیز تازه از تخم گشنیز استفاده کنید.
در صورتی که ادویه گرام ماسالا در دسترستان نبود کافیست جوز هندی، فلفل سیاه، زیره سبز، زردچوبه، هل، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زنجبیل، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. مقدار هر یک از این ادویه‌ها بستگی به سلیقه و ذائقه خودتان دارد.
برای این که برگر شما حالت کاملا چسبنده‌ای داشته باشد، لوبیا را پس از خارج کردن از کنسرو بشویید و آن را با یک دستمال پارچه‌ای کاملا خشک کنید. سپس داخل کاسه بریزید و له کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.