طرز تهیه تاس کباب کاشانی با بادمجان؛ خوشمزه و پر طرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه تاس کباب کاشانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این تاس کباب یکی از غذا‌های محلی و سنتی کاشانی‌هاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می‌گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را می‌توانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی ۳ ساعت آماده کنید.

مواد لازم

ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم
پیاز ۵۰۰ گرم
رب انار ۰.۵ پیمانه
بادمجان متوسط ۵ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه

پیاز را حلقه‌ای و نازک خرد می‌کنیم. ته یک قابلمه گود می‌چینیم
گوشت را مکعبی به اندازه‌های کوچک (دلخواه) خرد می‌کنیم
گوشت‌ها را روی پیاز‌ها می‌ریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن می‌ریزیم.
بادمجان‌ها را نازک خرد می‌کنیم. (برای این‌که بادمجان‌ها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمی‌کنیم فقط دم آن را کوتاه کنید)
گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادمجان‌ها بچینید و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
۲۰ دقیقه پیش از آن که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید)
بسته به میل و ذائقه‌تان می‌توانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۴۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
گیتی
۲۰:۳۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
سلام گوشت رو اول میپزیم کامل بعد بادمجان رو سرخ کرده با گوجه می چینیم روی گوشت و پیاز میزاریم 20 دقیقه بمونه برانداز هم یه کم میزنیم تا طمع بگیره نه که سیاه بشه البته الان که گوشت و برنج گرون شده و مردم توانایی خرید ندارندما توی کاشان همون بادمجان و گوجه و پیاز رو میزنیم فقط بعد با نون سرو میکنیم البته یه غذایی دیگه هم داریم تو کاشان که.بهتون معرفی میکنم اونم اشکنه زیر سماوری هست برای ما قشر کم.درآمد یکم آب جوش سماور و زردچوبه و نمک و کره یا روغن بلافاصله آماده میشه و نون خشک توش تیلیت میکنیم 3 سوته حاضره یا پوره سیب زمینی سیب زمینی پخته رو له کرده با آب جوش و.زرد چوبه و روغن و.اب جوش قاطی کرده با نون.می خوریم
کمالی
۱۹:۲۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
اخه برای پخت بادنجان ۲۰ دقیقه هم زیاده بعدازدوساعت ازبادنجان چیزی نمانده
ناشناس
۲۳:۲۵ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
اولل باید گوشت پخته شه چون بادنجان ۳ساعتونیم بپزه له میشه وچیزی ازش نمیمونه