سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شاورما لبنانی با سس مخصوص ماست

در گزارش زیر می‌خواهیم طرز تهیه شاورما با سس مخصوص ماست را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر کشوری برای خودش یک غذای خاص و ویژه دارد که در دنیا افراد زیادی آن غذا را دوست دارند و جز غذاهای محبوبشان است.

شاورما محبوب‌ترین غذای لبنانی است که در عین سادگی به خاطر سس مخصوصی که گوشت با آن مزه‌دار می‌شود، بسیار در این کشور معروف و محبوب است. در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه شاورما با سس مخصوص ماست را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه شاورمای لبنانی

سینه مرغ دو عدد
ماست سون  نصف پیمانه
پیاز رنده شده یک عدد
سیر رنده شده دو حبه
روغن مایع نصف پیمانه
نمک به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
لیمو ترش تازه نصف
گوجه فرنگی یک عدد
خیارشور به مقدار لازم
کاهو خرد شده به مقدار لازم
کره 100 گرم

مواد لازم برای تهیه سس ماست

سس مایونز یک قاشق غذاخوری
سیر له شده یک حبه
نان پیتا دو عدد
رب انار دو قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از کیک سیب زمینی و سوسیس و مش ماش مرغ تا کوفته کباب یونانی + تصاویر


طرز تهیه شاورمای لبنانی

برای شروع داخل یک کاسه متوسط نصف پیمانه ماست سون را با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، روغن مایع، نمک، آویشن، فلفل سیاه، پاپریکا و آب لیمو ترش مخلوط کنید.

حالا سینه‌های مرغ را بعد از شست و شو داخل یک آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند. سپس آن‌ها را به صورت رشته‌های باریک خرد کنید.

تکه‌های سینه مرغ را داخل مخلوط ماست بریزید و حدود 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شوند.

یک تابه را روی حرارت قرار دهید. کره را داخل تابه بیندازید تا کاملا ذوب شود. حالا تکه‌های مرغ خوابیده در ماست را داخل تابه بچینید و با کره سرخ کنید.

در این فاصله که تکه‌های مرغ داخل تابه سرخ می‌شوند، سراغ آماده کردن سس ماست مخصوص بروید. سه قاشق از ماست سون را داخل یک کاسه بریزید. سس مایونز و سیر له شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

نان‌های پیتا را از بسته بندی خارج کنید. دو قاشق غذاخوری رب انار روی نان پیتا بریزید و کاملا روی نان پخش کنید.

تکه‌های مرغ سرخ شده را روی نان به صورت ستونی بچینید. سس ماست را روی سینه مرغ بریزید. گوجه، کاهو و خیار شور را کنار و روی مرغ بچینید و نان پیتا را رول کنید. شاورمای لبنانی با سس ماست مخصوص آماده است.

منبع:کاله

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
پارسا
۱۸:۲۸ ۲۲ آذر ۱۳۹۹
عالی
پارسا
۱۸:۲۸ ۲۲ آذر ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه و به صرفه
ناشناس
۱۵:۴۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۹
این همه گرانی راچه کنیم
ناشناس
۱۶:۳۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۹
هیچی فقط از ماست و با نون استفاده کن مثل من
ناشناس
۱۰:۰۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۹
من گشنمهههه ام
ناشناس
۱۹:۳۸ ۲۱ آذر ۱۳۹۹
من توی لبنان، شاورما مرغ و شاورما گوشت خوردم. عالی عالی عالی با سس خوشمزه ا‌ش