سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مرحله به مرحله انواع کرپ گوشت و قارچ، سبزیجات بدون فر

در گزارش زیر طرز تهیه انواع کرپ گوشت و قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن کرپ  در ابتدا از انواع مربا و مارمالاد و شکلات و میوه تازه استفاده می‌شد، اما بعدتر پخت کرپ به عنوان یک اسنک و میان وعده گوشتی یا با سبزیجات مختلف مرسوم شد. انواع کرپ برای وعده شام و ناهار بسیار به درد بخور و مقوی هستند و با تمام مواد می‌توانید آن‌ها را درست کنید. طرز تهیه انواع کرپ گوشت و قارچ، کرپ پیتزایی سوخاری، کرپ مرغ و کرپ سبزیجات بدون فر به همراه طرز تهیه خمیر کرپ را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای خمیر کرپ

آرد: ۲ لیوان

تخم مرغ: ۲ عدد

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

شیر: ۱ لیوان

روغن: ½ لیوان

آب: ½ لیوان


بیشتر بخوانید:


مواد لازم برای مایه گوشت کرپ

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد متوسط

گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

قارچ: ۲۰۰ گرم

نمک: ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری

جعفری ساطوری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: به مقدار لازم


مواد لازم برای سوخاری کردن کرپ

شیر: ½ لیوان

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سوخاری: به مقدار لازم


طرز تهیه

برای درست کردن کرپ گوشت و قارچ پیتزایی سوخاری و رولی ابتدا خمیر کرپ را درست کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا به غلظت ماست شُل برسد. خمیر آماده شده را کنار بگذارید.

 

سپس مایه گوشت و قارچ کرپ را درست کنید. پیاز را نگنینی خرد کنید. پیاز را با کمی روغن تفت دهید و وقتی طلایی شد فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را اضافه کنید. وقتی فلفل هم کمی تفت خورد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود. قارچ اسلایسی خرد شده را هم اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با گوشت تفت دهید.

در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب با گوشت تفت دهید. سپس ۱ استکان آب به گوشت اضافه کنید تا مقداری با آب هم قل بخورد و مایه گوشت کرپ حسابی جا بیفتد و غلیظ شود.

در یک ماهیتابه جداگانه یک ماهیتابه را با کمی کره چرب و داغ کنید. برای هر عدد کرپ یک مقاله از مایه خمیری کرپ را در ماهیتابه بریزید و دور تا دور ماهیتابه بچرخانید تا پهن شود. سپس پشت و روی خمیر را روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا خمیر خوب خودش را بگیرد. هر با که خمیر کرپ آماده شد آن را در یک بشقاب بگذارید و کرپ بعدی را درست کنید.

بعد از آماده شدن خمیر کرپ‌ها در هر عدد کرپ مقداری مایه گوشت کرپ و پنیر پیتزا به مقدار دلخواه بریزید و کرپ را رول کنید. برای سوخاری کردن کرپ شیر و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط تا یکدست شود. وقتی همه کرپ‌ها را رول کردید به آرامی در مایه شیر و تخم مرغ بغلتانید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت‌ها به آرد آغشته شوند. در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و رول‌ها را روی شعله ملایم گاز سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. کرپ را با انواع سس مثل سس تارتار یا سس تایلندی و کچاپ میل کنید.

 


فوت و فن‌های درست کردن انواع کرپ سوخاری و ساده بدون فر

*برای درست کردن کرپ رولی سوخاری یا همان اسپرینگ رول به جای گوشت چرخکرده می‌توانید از گوشت مرغ حبه‌ای خرد شده، گوشت بیف نازک یا گوشت بوقلمون چرخکرده استفاده کنید.

*با اضافه کردن پنیر پیتزا کرپ پیتزایی خواهید داشت، اما در صورتی که پنیر پیتزا دوست ندارید آن را حذف کنید.

*کرپ سوخاری را بدون گوشت و مرغ و به صورت کرپ سبزیجات هم می‌توانید درست کنید. برای درست کردن کرپ سبزیجات از تمام انواع سبزیجات از اسفناج و قارچ و ذرت تا هر سبزی دیگری که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید.

*کرپ گوشت و سیب زمینی هم مشهور است. برای این کار سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و جداگانه سرخ کنید و سپس به مایه کرپ سبزیجات یا گوشت اضافه کنید.

*کرپ یک غذای فرانسوی و در لغت به معنای پیچاندن و رول کردن است. می‌توانید به جای رول کردن مثل روش تا کردن سمبوسه کرپ را بپیچانید.

*در ترکیب کرپ از انواع سوسیس و ژامبون و کالباس هم می‌توانید استفاده کنید.

*اگر می‌خواهید کرپ شما رژیمی باشد لازم نیست آن را سوخاری کنید. با همان خمیر کرپ تفت داده شده کرپ را رول و میل کنید.

طرز تهیه انواع کرپ فرانسوی شیرین و کرپ گوشت و قارچ یا سبزیجات

*فرانسوی‌ها در ابتدا کرپ شیرین را برای وعده صبحانه و با انواع شکلات، عسل و مربا و مارمالاد و میوه به عنوان مغز کرپ درست می‌کردند، یک چیزی شبیه پنکیک صبحانه، اما با خمیر تا زده. اما بعدتر کرپ فرانسوی را برای وعده شام و ناهار هم تدارک دیدند و به این ترتیب بود که پای انواع گوشت و سبزیجات به کرپ‌ها باز شد. برای درست کردن کرپ فرانسوی صبحانه کافی است خمیر کرپ را به همین ترتیب آماده کنید و لای خمیر را با انواع میوه تازه، نوتلا یا حتی ارده و شیره و انواع شکلات صبحانه پر کنید.

*کرپ در واقع همان بورک ترک‌هاست. کرپ رول را با خمیر یوفکا یا نان لواش نازک هم می‌توانید درست کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۲۲ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
اخه این کرپه چقد خرجشه؟
هموطن
۱۸:۴۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
بمیرم بر هموطنام که داشتن یک زندگی عادی شده رویا وزندگی واقعیمون شده کابوس،
علی
۰۱:۱۲ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
میشه طرزتهیه غذا برای چهارنفر درماه باحقوق ۲ملیون وبااجاره واقساط بانکی وباتعطیلی های کرونایی بامرغ ۴۰هزارتومانی سیب زمینی وپیازکیلوی ۱۰هزارتومانی ورغن ۲۰هزارتومانی را اموزش بدین ممنون میشم....
کتی
۱۸:۴۶ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
من به عنوان یک ایرانی آرزو میکردم هممون توآفریقا زندگی میکردیم چون هیچی نداره که واسه منابعش از هر طرف دندون تیز کنن وراحتتر زندگی میکردیم بخدا راحتتر بودیم
ناشناس
۲۱:۴۷ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
چه زیبا سرودی وقتی قیمت میوه ها را میبینم تمام ویتامینهای بدنم منجمد میشن