سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه تصویری کیک خامه‌ای شب یلدا به شکل هندوانه

در گزارش زیر طرز تهیه کیک خامه‌ای شب یلدا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همه ما ایرانی‌ها شب یلدا را با دورهمی و رسم و رسوم سنتی آن می‌شناسیم و فارغ از اینکه فلسفه یلدا و این شب خاص چیست، کم و بیش با میوه‌ها و آجیل‌های شب یلدا خاطره داریم. هندوانه یکی از میوه‌هایی است که به نوعی نماد شب یلدا حساب می‌شود. اما می‌توانید در کنار قرار دادن هندوانه در میان میوه‌ها، دست به کار شوید و در خانه خودتان، کیکی را درست کنید که به شکل هندوانه باشد. هر چه باشد کیک خانگی شب یلدا، صفای خودش را دارد. ما هم در ادامه طرز تهیه کیک اسفنجی و خامه‌ای شب یلدا به شکل هندوانه را به شما آموزش خواهیم داد تا با درست کردن کیک خانگی شب یلدا و تجربه طعم یک کیک جدید و خوشمزه با هم بودن در این شب لذت ببرید.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد

پودر قند: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

شیر: ۳ قاشق غذا خوری

آرد: ۲/۳ لیوان دسته دار فرانسوی

بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای خوری

وانیل: ۱ قاشق چای خوری

خامه: به میزان لازم

رنگ خوراکی سبز و قرمز: به میزان لازم

شکلات: ۵۰ گرم


طرز تهیه

ابتدا پیش از هر چیز، فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود و سپس مقدمات تهیه کیک اسفنجی را برای طرز تهیه کیک خانگی شب یلدا به شکل هندوانه شروع کنید.

در یک ظرف مناسب زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کنید و زرده‌ها را با پودر قند مخلوط کنید. مواد را تا حدی به هم بزنید که کرمی رنگ و غلیظ و کشدار شود. سپس شیر، آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید.

در یک ظرف دیگر، سفیده‌ها را به هم بزنید، آنقدر که پف کند. سفیده‌ها را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی به هم بزنید.

مخلوط به دست آمده را در قالبی که از قبل با روغن، چرب کرده‌اید، بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ طلایی به خودش بگیرد.

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک خانگی شب یلدا، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. کیک را از وسط ببرید و به دو یا سه قسمت تقسیم کنید. کیک اسفنجی را به ۲ یا ۳ لایه تقسیم کنید.

روی لایه اول کیک اسفنجی، خامه را با هر قطری که مطابق میلتان است، قرار دهید و با پالت یا هر وسیله مناسبی، خامه را صاف کنید. لایه دوم و (یا) سوم را روی لایه اول قرار دهید و همین کار را تکرار کنید.

کمی کیک را فشار دهید تا خامه و کیک سطح صافی بگیرند و قسمت‌های بیرون زده را با چاقو برش دهید و بعد تمام خامه کیک را صاف کنید.

کیک خانگی شب یلدا را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و دوباره خامه را صاف کنید. البته لزومی ندارد وسواس زیادی به خرج بدهید، چون خامه سبز و قرمز روی آن را می‌پوشاند.

رنگ قرمز و سبز خوراکی را جداگانه با خامه فرم گرفته مخلوط کنید. خامه قرمز را درون قیف خامه بریزید و روی قسمت‌هایی که قرار است قرمز شوند بپوشانید و صاف کنید.

برای رنگ سبز هم همین کار را تکرار کنید.

شکلات قهوه‌ای را داغ کنید و آن را در قیف بریزید. سر قیف را به مقدار کمی، برش دهید و روی یک نایلون یا داخل یک ظرف پهن، شکل‌هایی شبیه تخمه درست کنید. سپس بعد آن‌ها را روی کیک قرار دهید.

می‌توانید با قیف مستقیما شکلات‌ها را به شکل تخم هندوانه روی کیک قرار دهید.

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا کیک را به ظرف مناسب منتقل و سرو کنید.


فوت و فن‌های طرز تهیه کیک خانگی شب یلدا

*برای اینکه رنگ قرمز خامه رنگ بهتری بگیرد، کمی رنگ نارنجی هم به آن اضافه کنید.

*یکی از راه‌های تزیین کیک خانگی شب یلدا، استفاده از فوندانت است که در طرز تهیه آن، به جای خامه، فوندانت روی کیک قرار می‌گیرد و باید با قلم‌مو کیک را رنگ کنید.

*در طرز تهیه کیک با طعم هندوانه هم می‌توانید از قطعات هندوانه استفاده کنید و روی آن را با خامه قرمز و سبز تزیین کنید.

*اگر می‌خواهید کیک با آب هندوانه درست کنید، به جای شیر به اندازه ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی، آب هندوانه به مواد کیک اسفنجی مجلسی خود اضافه کنید.

*اگر به اندازه کافی وقت ندارید، می‌توانید کیک اسفنجی را از قنادی تهیه کنید و شما تنها مسئولیت تزیین آن به شکل هندوانه را به عهده بگیرید.

 

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
Sahar
۱۱:۳۳ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
چرا اینقدر سخته
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۵ آذر ۱۳۹۹
عالی بودولی پسرم نمی خوره
شهرزاد
۲۲:۵۶ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
عالیه من درست کردم خیلی خوشمزه شد
زهراه
۲۲:۳۵ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۲۲:۰۶ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
ممنون از شما
ناشناس
۲۰:۳۷ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
بیشتر راجب این باید صحبت کرد که دور همی شب یلدا امسال فراموش بشه به دلیل ویروس کرونا تا این که تبلیغ کنین
یسنا
۲۰:۳۲ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
آخه من نمی دونم نمی شه یه کیک بدون فر باشه
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
سلام عزیزبعد ازاینکه مایع کیک درس شد دریک تابه بریزید ودوردرتابه دمپوش بذارید وروی حرارت کم گاز قراربدید عالی میشه ونیازبهفرهم نداره
ناشناس
۱۹:۵۴ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
برای شب یلدا لطفا میوه و شیرینی و اجیل را ارزون تر کنید تا دلی از عذا در بیاوریم
بارانا
۱۸:۴۵ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
چرا من شب یلدا بدنیا اومدم ولی اسمم باراناست چرا؟؟
ناشناس
۲۲:۴۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
از خانواده ات بپرس
ناشناس
۱۶:۴۷ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
به نظر من عالییییی
ناشناس
۱۵:۳۶ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
کیک ؟شب یلدا؟
گیلدا سقفی
۱۴:۴۵ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
خیلی خوب خوشمزه است