به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، خلیل رنجبر رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: جشنواره ورزشی ما میتوانیم همزمان با اجرای برنامههای هفته معلولین از سیزده تا ۲۰ آذرماه در بستر فضای مجازی برگزار میشود.
رنجبر با بیان اینکه برنامه مناسب فعالیت بدنی به دانشآموزان با نیازهای ویژه فرصت میدهد از لحاظ بدنی، مهارتی و روانی تربیت شوند، تصریح کرد: ورزش بعنوان بخشی سازنده در برنامههای آموزشی دانشآموزان، روشی برای تأمین سلامتی و تربیت اجتماعی است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان با برشمردن ورزش بعنوان پدیدهای اجتماعی که نقش مهمی در هدایت و شکوفایی استعدادها دارد، تأکید کرد: فضای مجازی میتواند یک محیط آموزشی مناسب برای ترویج سبک زندگی سالم، توسعه رشد جسمانی، فردی و اجتماعی باشد.
او گفت: دانشآموزان میتوانند کلیپهای خود را در قالب آیتمهای طناب زنی، درازو نشست و زیکزاگ در ۶۰ ثانیه به دبیرخانه این جشنواره واقع در کارشناسی تربیت بدنی اداره آموزش وپرورش استثنایی ارسال کنند.
رنجبر گفت: میتوان با برنامهریزی صحیح در فضای مجازی و تولید محتوا، اوقات جذاب و متنوعی برای دانشآموزان ایجاد کرد.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تصریح کرد: در بستر فضای مجازی، تربیت بدنی به صورت روزانه در قالب فعالیتها و بازیهایی متناسب با سن، جنسیت و دوره تحصیلی در قالب کلیپهای چند دقیقهای در بخش آمادگی جسمانی و مهارتهای جسمی و حرکتی به دانشآموزان آموزش داده میشود.
رنجبر با بیان اینکه گستره ورزش تنها محدود به سلامت و شادابی جسم نیست، یادآور شد: انجام فعالیتهای منظم و مستمر ورزشی باعث کسب اعتماد به نفس، کاهش فشارهای روانی، افزایش احساس سودمندی، تقویت دقت و تمرکز دانشآموزان با نیازهای ویژه میشود.
او عنوان کرد: از طریق تربیت بدنی دانشآموز دارای نیاز ویژه یاد میگیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه ومؤثری داشته باشد و به سازگاری بهتر وخودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.
انتهای پیام/ع