سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وضعیت شهرستان های آبگرفته در خوزستان؛ وسایل زندگی مردم بندرامام از بین رفت / وزیر کشور باید پاسخگو باشد

آخرین وضعیت شهرهای استان خوزستان که طی چند روز اخیر با آبگرفتگی ها درگیر بودند را در این بسته خبری مشاهده کنید.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حکایت آبگرفتگی خوزستان، قصه‌ای است که در روز‌های بارانی در گوش همه نجوا و به غرق شدن زندگی مردم در آب ختم می‌شود.

هر باران شدت بیشتری می‌گرفت، آبگرفتگی در خیابان‌ها هم بیشتر می‌شد، همان حکایت تلخی که به خسارت دیدن مردم و به زیر آب رفتن اموال و دارایی‌های آن‌ها ختم می‌شود و هیچکس جز نیرو‌های امدادی و جهادی و مردمی به فریاد ساکنان مناطق آبگرفته نمی‌رسد.


بیشتر بخوانید

پیگیری مشکلات ناشی از آبگرفتگی در خوزستان

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان با قدردانی از حمایت‌های مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری در خصوص مشکلات پیش آمده ناشی از بارندگی گفت: همه مشکلات و دغدغه‌های ناشی از بارندگی و فاضلاب در خوزستان با جدیت و تلاش مضاعف پیگیری شده است و از آنجا که زیرساخت‌های این استان متناسب با حجم بارش‌ها نیست شاهد آبگرفتی هستیم.

او با بیان اینکه شهر اهواز به علت اینکه فاقد شیب لازم برای تخلیه روان آب است لذا تخلیه روان آب سطحی به صورت ثقلی انجام نمی‌شود و ایستگاه‌های پمپاژ بزرگی نیاز دارد، افزود: با تلاش صورت گرفته عمده مناطق اهواز مانند منبع آب، کیانشهر و شهرک دانشگاه که در بارندگی سال گذشته مدت ۱۰ روز درگیر آبگرفتگی بودند امسال ۱۷ تا ۲۰ ساعت روان آب از آن‌ها تخلیه شد، اما ۲ منطقه همچنان گرفتار روان آب هستند که ظرف مدت حدود سه روز مشکل این مناطق تا حدودی رفع شده است.

وزیر کشور باید پاسخگو باشد

حبیب آقاجری  نماینده مردم ماهشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: در مدت ۴۸ ساعت ۱۶۲ میلی‌متر بارندگی در بندر امام، ماهشهر و چمران داشتیم که منجر به آبگرفتگی شدید در مناطق مختلف شد و تجهیزات، امکانات و وسایل زندگی خصوصاً وسایل برقی شهروندان به خاطر آب‌گرفتگی از بین رفته است.

او با بیان اینکه شاید برخی از امکانات مثل فرش و دیگر لوازم‌خانگی با شستشو قابل‌استفاده مجدد باشد، ولی کولر، یخچال و تلویزیون سوخته و دیگر قابل‌استفاده نیستند، تصریح کرد: بیشترین حجم آب‌گرفتگی در قسمت بلوکی‌های بندرامام، بعد شهر چمران و در نهایت برخی از خیابان‌های ماهشهر بود.

رفع آبگرفتگی‌های معابر در اهواز

 سیامک قضاوی زاده مدیر شهرداری منطقه ۵ اهواز گفت: با توجه به شناسایی نقاطی که در بارندگی‌های قبلی دچار آبگرفتگی شده بود بلافاصله اقدامات لازم در خصوص رفع مشکل آن صورت گرفت.

او با بیان این مطلب که قبل از بارش باران کانال‌های سرپوشیده و روباز در سطح منطقه لایروبی و همچنین نصب پمپ و لوله گذاری دفع آب‌های سطحی نیز اجرا شد، تصریح کرد: قبل از شروع بارندگی، اقدامات پیشگیرانه در جهت رفع آبگرفتگی معابر و هدایت آب‌های سطحی انجام شد که پاکسازی و جمع آوری نخاله‌ها و زباله‌ها در مسیر کانال‌های روباز جهت هدایت آب‌های سطحی و بازبینی پمپ‌های موجود در منطقه جهت دفع و هدایت آب‌های سطحی از جمله این اقدامات است.

در بارندگی‌های پارسال در نقاط بحرانی که دفع و خروج آب‌های سطحی به سختی و یک هفته طول کشید، با تلاش نیرو‌های خدمات منطقه آبگرفتگی‌ها در این نقاط کمتر از ۲۴ ساعت پاکسازی و دفع شد.

کمک رسانی پتروشیمی اروند در پی آبگرفتگی ماهشهر

پایگاه بسیج شرکت پتروشیمی اروند در زمینه فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی و در پی وقوع آبگرفتگی معابر شهری و شرایط نامساعد مناطق مسکونی در بندر امام خمینی (ره)، با هماهنگی کمیته امداد امام (ره) و با حضور در مناطق آسیب دیده، خدمات رسانی به همشهریان را در اولویت کار خود قرارداد.

با شناسایی خانوار‌هایی که تحت تاثیر شدید سیلاب قرار گرفته بودند، پخت و توزیع ۵۰۰ پرس غذای گرم و ارسال یک هزار عدد بطری آب معدنی در بین آنان انجام شد.

آماده سازی شبکه فاضلاب ماهشهر برای بارندگی پیش رو

ابراهیم زبیدی رئیس اداره بهره برداری آبفای منطقه ی بندر ماهشهر گفت: پس از بارندگی، روز دوشنبه هفته جاری، پرسنل واحد فاضلاب نسبت به رفع ایرادات موجود در شبکه فاضلاب اقدامات اساسی را به اجرا در آوردند.

او بیان داشت: با توجه به حجم بالای بارندگی گذشته، و همچنین پیش بینی بارندگی پیش رو، طی روز‌های دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه، پرسنل واحد فاضلاب این امور نسبت به رفع گیر شبکه و پمپ‌های کف کش و همچنین افزایش ظرفیت تلمبه خانه فاضلاب اقدام کردند.

 

بازدید مسئولان ایذه از معابر و محلات این شهرستان

حضور میدانی حسین لامی زاده فرماندار ایذه از دیشب تا امروز در مناطق این شهرستان جهت نظارت و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری از حوادث احتمالی ناشی از بارندگی تداوم دارد و از بخش مرکزی و سوسن در این شهرستان بازدید به عمل آورد.

لامی زاده در این بازدید‌ها بر لزوم ارائه خدمات هرچه بهتر ادارات خدمات رسان تاکید کرد و گفت: مردم از قرار گرفتن در کنار رودخانه‌ها و ارتفاعات برای جلوگیری از حوادث احتمالی پرهیز کنند.

او افزود: تا پایان بارش این سامانه بارشی، تمامی ادارات شهرستان به صورت آماده باش هستند.

آماده سازی شبکه فاضلاب ماهشهر برای بارندگی پیش رو

ابراهیم زبیدی رئیس اداره بهره برداری آبفای منطقه ی بندر ماهشهر گفت: پس از بارندگی، روز دوشنبه هفته جاری، پرسنل واحد فاضلاب نسبت به رفع ایرادات موجود در شبکه فاضلاب اقدامات اساسی را به اجرا در آوردند.

او بیان داشت: با توجه به حجم بالای بارندگی گذشته، و همچنین پیش بینی بارندگی پیش رو، طی روز‌های دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه، پرسنل واحد فاضلاب این امور نسبت به رفع گیر شبکه و پمپ‌های کف کش و همچنین افزایش ظرفیت تلمبه خانه فاضلاب اقدام کردند.

امداد رسانی جمعیت هلال احمر خوزستان به مردم آسیب دیده در پی بارش‌های اخیر

علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: بارندگی‌های اخیر ۱۵ شهر از استان، مناطق روستایی و عشایری را تحت تاثیر قرار داد و باعث آبگرفتگی در بسیاری از مناطق شد.

او افزود: به منظور کمک‌رسانی و حمایت‌های امدادی، ۴ پایگاه در مدارس و حسینیه‌های شهرستان ماهشهر و  بندر امام خمینی برپا شده است.

خدادادی بیان داشت: طی ۷۲ ساعت، بیش از ۳۶ تیم امداد رسانی در شهر‌های اهواز، رامشیر و ...   مستقر شده اند و  اقلام مورد نیاز، بسته‌های غذایی، بهداشتی برای کوتاه ‌مدت به دست آن‌ها رسید.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان تصریح کرد: امیدواریم با تلاشی که از سوی مسئولین استانی صورت گرفت، بتوانیم در اسرع وقت با رفع آبگرفتگی‌ها، زمینه بازگشت مردم به زندگی عادی را مهیا کنیم.

 

گند زدایی و پاک سازی معابر کمپلو شمالی اهواز پس از فروکش کردن آب

 

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
شهرفرنگ
۱۶:۴۴ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
به نظرم با مشخص کردن پست ترین نقاط اطراف شهرها و ایجاد چاه های خیلی عمیق می توان به عنوان زهکشی خوب باشد. البته مشکل دیگر در احداث جاده ها و خیابان ها آب باید هدایت شود نه جمع شود ، اینها نظر بود وگرنه برای حل این مشکل زیرساخت لازم است، و اهل فن باید کاری کنند.