سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ

در گزارش زیر طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروگی، یکی از انواع غذا‌های ملی اروپای شرقی می‌باشد که ظاهری شبیه پیراشکی‌های کوچک دارد. این غذا با ۲ نوع مختلف طبخ و سرو می‌شود. یک رسپی این غذا با مواد میانی از سیب زمینی، پنیر کوارک، کالباس و… تهیه و سرو می‌شود. یک نوع دیگ از رسپی معروف این غذا نیز که با گوشت گوساله تهیه می‌شود را امروز آموزش می‌دهیم.

پیروگی گوشت و قارچ را می‌توانید خیلی سریع و راحت در منزل طبخ و سرو نمایید. این نوع غذای لهستانی، به دلیل وجود گوشت در آن، هم می‌توانید به عنوان غذای اصلی در وعده شام خود سرو کنید. همچنین برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه نیز به عنوان دسر و پیش غذا نیز می‌توانید سرو نمایید.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم

گوشت قرمز: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
آرد: ۲٫۵ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
پیاز کوچک: ۱ عدد
کره: ۱٫۴ پیمانه
ماست چکیده: ۲ پیمانه
جعفری: ۱٫۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را در اندازه‌های متوسط مربعی شکل خرد کنید.

در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوشت‌ها را تفت دهید و سپس در یک بشقاب بریزید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه کمی تفت دهید.

سپس قارچ‌ها را نیز خرد و به ماهی تابه اضافه و تفت دهید.

گوشت و جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه و مخلوط نمایید و حرارت را خاموش کنید.

مواد را در یک ظرف ریخته و با ۱ پیمانه ماست چکیده و ادویه‌ها مخلوط کنید.

۱ ساعت مواد را در یخچال بگذارید.

برای درست کردن خمیر پیروگی، آرد را در یک کاسه جداگانه بریزید.

تخم مرغ، کره و باقی مانده ماست چکیده را در یک کاسه جداگانه ریخته و مخلوط کنید.

سپس مایع خمیر را مرحله مرحله به آرد اضافه و مخلوط کنید.

خمیر را کمی ورز دهید تا به راحتی شکل گیرد.

نیم ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.

در یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف و پهن کنید.

خمیر را در اندازه‌های دایره‌ای شکل برش و جدا کنید.

به مقدار لازم از مخلوط گوشت در وسط خمیر بریزید و با دست خمیر را جمع کنید.

با یک چنگال بر روی دور لبه‌های خمیر کنی فشار آورید تا کاملا بچسبد.

در یک ماهی تابه کمی کره را آب کنید و پیروگی‌ها را سرخ نمایید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.