سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونگی اجرای طرح "قرنطینه هوشمند" در سطح جامعه

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه به تشریح چگونگی اجرای طرح "قرنطینه هوشمند" در سطح جامعه پرداخت.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شهریار بهنیا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به شرایط نامناسب کرونا و ضرورت کنترل و پیشگیری از گسترش این بیماری، گفت : در همین راستا یکی از برنامه‌هایی که در ستاد کرونا به تصویب رسیده اجرای طرح "قرنطینه هوشمند" است.

او با اشاره به فعالیت سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت، گفت : در این سامانه اطلاعات تمام مبتلایان کرونایی ثبت شده و نهاد‌ها و ادارات مختلف با توجه به فراهم شدن امکان دسترسی به این سامانه، می‌توانند قبل از ارائه هرگونه خدمت به مراجعین، از طریق این سامانه استعلام گرفته و با شناسایی بیماران کرونایی از ارائه خدمت به آن‌ها خودداری کنند.

او افزود: هر فرد مبتلا باید در قرنطینه بماند و از حضور در سطح جامعه خودداری کند، بنابراین باتوجه به فراهم شدن امکان دسترسی به این سامانه ادارات مختلف از ارائه خدمت به این افراد خودداری می‌کنند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه افزود: سیستم حمل و نقل مانند اتوبوسرانی، قطار و شرکت‌های هواپیمایی هم به این سامانه متصل هستند و با گرفتن استعلام از سامانه، از صدور بلیت برای مبتلایان کرونا خودداری خواهند کرد، چرا که احتمال گسترش بیماری با حضور این افراد در ناوگان حمل و نقل عمومی وجود دارد.

بهنیا ادامه داد: در حال حاضر مراکز بخش خصوصی مانند "اسنپ"، "دیجی کالا"، "تپسی" و. هم به این سامانه متصل شده‌اند و این مراکز نیز با استعلام از این سامانه، برای حفظ سلامت نیرو‌ها و مراجعین خود از ارائه خدمت به مبتلایان کرونا خودداری می‌کنند.

او افزود: بطور مثال با استعلام صورت گرفته اگر راننده اسنپ جز لیست مبتلایان باشد یا مسافری که با این شرکت تماس می‌گیرد مبتلا به کرونا باشد این مرکز از ادامه فعالیت راننده تا زمان بهبودی و نیز از ارائه خدمت به آن مسافر تا زمانی که حال او بهبود یابد خودداری می‌کند، چرا که ضرورت دارد این افراد به مدت ۱۴ روز در قرنطینه بمانند.

بهنیا گفت: طرح "قرنطینه هوشمند" از اول آذرماه شروع شده و امیدواریم با اجرای کامل آن بتوانیم از گسترش هرچه بیشتر ویروس کرونا در سطح جامعه جلوگیری کنیم.

این مسئول با تاکید بر ضرورت همراهی مردم در پیشگیری از گسترش کرونا، گفت: توصیه ما این است مبتلایان کرونا برای حفظ سلامت و جان دیگران در مدت بیماری در قرنطینه بمانند و با بی توجهی و سهل انگاری موجب انتشار این ویروس نشوند.

بهنیا ادامه داد: در صورت حضور مبتلایان کرونا در سطح جامعه و شناسایی آن‌ها امکان جریمه هم وجود دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با بیان اینکه مدت قرنطینه کرونا ۱۴ روز است، گفت: بعد از این ۱۴ روز، درصورت بهبودی افراد، با پیگیری سامانه ۴۰۳۰، اسم افراد از لیست بیماران کرونایی حذف شده و خدمات دهی به افراد به حالت عادی برمی گردد .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.