سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز طرح برچسب زنی گوشت در کشتارگاه‌های لرستان

مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: طرح برچسب زنی در کشتارگاه‌های استان با هدف معرفی کیفیت گوشت به شهروندان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان،مصطفی زبردست ،مدیرکل دامپزشکی لرستان روز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: طرح لیبل زنی (برچسب زنی) در کشتارگاه صنعتی خرم‌آباد به صورت پایلوت آغاز شده و از این پس گوشت با سه برچسب مختلف در قصابی‌های این شهرستان ارائه می‌شود.

او اظهار داشت: برچسب قرمز برای گوشت بره، بزغاله و گوساله جوان، برچسب سفید برای گوشت دام‌های سن متوسط و برچسب زرد روی گوشت دام‌های پیرنصب می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی لرستان تاکید کرد: عرضه بدون برچسب گوشت تخلف است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد بنابراین از مردم درخواست می‌شود هنگام خرید از قصابی‌ها حتما به این مهم توجه کنند.

۲۹ هزار تن گوشت قرمز سالانه در لرستان تولید می‌شود که از این میزان ۲۰ هزار تن مصرف داخلی و مابقی مازاد است.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.