سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعتیاد، بیماری که مرد و زن نمی‌شناسد/ صنعتی و سنتی که شما را از سنت خانواده دوستی دور می‌کند

اعتیاد، بیماری خانمان سوزی است که بسیاری ریشه علل ابتلا به آن را در کودکی جست و جو می کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، از سال ۱۹۶۴ میلادی، سازمان بهداشت جهانی استفاده از عبارت وابستگی دارویی یا وابستگی به دارو را به جای اصطلاح اعتیاد توصیه کرد، وابستگی که سوء مصرف آن در سال گذشته جان چهار هزار و ۴۷۲ مرد و زن ایرانی را گرفت.

به نظر می رسد استفاده از این داروها! آن چنان در کشور و خصوصا بین جوانان بالا رفته که این افزایش تقاضا باعث افزایش پنجاه درصدی قیمت آن در فروردین امسال نسبت به ماه مشابه در سال گذشته شده بود.

اسماعیلی، روانشناس و استاد دانشگاه در این باره گفت: اعتیاد نوعی وابستگی به قرص، داروها و... است که می تواند ریشه در عدم اعتماد به نفس افراد داشته باشد، این عدم اعتماد به نفس باعث وابستگی می شود.

او افزود: اغلب معتادان دارای یک محرومیت در کودکی و ناکامی در زمان حال هستند و این احساس را دارند که مصرف مواد مخدر آنان را از این حال ناخوش دور می کند.

اسماعیلی گفت: پس از مدتی قبح مصرف مواد مخدر برای معتاد از بین می رود و او نیز این مصرف را رفتاری عادی می داند.

او افزود: اعتیاد یک نفر در خانواده کل خانواده را از نظر جسمی و روحی تحت تاثیر قرار می دهد و یکی از عوامل گرایش به اعتیاد عدم مسئولیت پذیری افراد است و او خود را در قبال خانواده بی مسئولیت می داند.

این روانشناس گفت: بهترین روش درمان اعتیاد، مراجعه به متخصص است و پیش از دفع سموم ابتدا فرد معتاد باید جلسات روانشناسی و روان درمانی را بگذارند.

او درخصوص جلسات دوازده قدم NA، افزود: دوازده قدم یک گروه درمانی است که طی آن از تجربه های افراد دارای تجربه یا درواقع معتادان بهبود یافته استفاده می شود اما این مهارت آموزی اگر به اقدام و عمل نرسد فایده ای ندارند بنابراین ابتدا باید با روانشناسی رفتار بیمار و افکار او را تغییر داد.

انتهای پیام/د.خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.