سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با استرس کرونا چه کنیم؟

یک روانشناس گفت: در این روز‌های سخت کرونایی نیاز داریم که همدلی کنیم با یکدیگر حرف بزنیم از طریق تلفنی، فضای مجازی؛ تا مشکلات را بیرون بریزیم خود را آرام کنیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ بیماری کرونا نیز مانند برخی از بیماری‌های ناشناخته یک موقعیت ترس را در بدن ایجاد می‌کند، ترس و نگرانی شدید از بیمار شدن و استرس درباره سلامتی خود و اطرافیان.

در حال حاضر با بحرانی مواجه هستیم که مردم احساس می‌کنند دچار تهدید شده‌اند و سلامتی جسمی آن‌ها به خطر افتاده است در این مرحله ممکن است افراد دچار اختلالات روانی متفاوتی مانند اختلال اضطراب فراگیر، فشار روانی پس از آسیب و اختلال استرس حاد و اختلال اضطراب به بیماری شوند، برای اطلاع از چگونگی مدیریت احساسات منفی در این روز‌های سخت کرونایی به سراغ یک روانشناس رفته‌ایم.

خدیجه باقرآبادی روانشناس اظهار داشت: هر وقتی که با موضوع ناخوشایند و خارج از توان مواجه می‌شویم به صورت ناخواسته استرس به سراغ ما می‌آید که تا حدی برای مراقبت از خود طبیعی است، پس نیاز داریم که مقداری استرس را تجربه کنیم.

او ادمه داد: اما نباید این استرس را با دامن زدن به اخبار منفی تبدیل به اضطراب کنیم، وقتی اضطراب داشته باشیم یک سری هورمون‌ها تشرح می‌شوند که با پایین آوردن مقاومت بدن، سیستم ایمنی را ضعیف می‌کنند بنابراین باید استرس را مدیریت کنیم تا تبدیل به اضطراب مستمر نشود.

این روانشناس بیان  کرد: به بهداشت جسم اهمیت می‌دهیم، ولی مراقب بهداشت روان نیستیم، استرس‌های مداوم بهداشت روان را پایین می‌آورد که باعث می‌شود اخبار منفی را به سمت خود جذب و سیستم ایمنی را دچار اختلال کنیم.

او اظهار کرد: این روز‌ها کرونا تنها مسئله استرس را ایجاد نکرده روی خیلی از موضوعات تاثیرات منفی گذاشته، سبک زندگی را تغییر داده که این سبب ایجاد ترس شده است.

باقرآبای اضافه کرد: در این روز‌های سخت کرونایی نیاز داریم که همدلی کنیم با یکدیگر حرف بزنیم از طریق تلفنی، فضای مجازی؛ تا مشکلات را بیرون بریزیم خود را آرام کنیم.

او یادآور شد: در دوران قبل از کرونا با فوت یک نفر، فامیل، اقدام، دوستان، آشنایان اطراف خانواده متوفی جمع می‌شدند با آن‌ها صحبت می‌کردند خاطرات متوفی را بازگو می‌کردند که این‌ها به گونه‌ای فرد داغدار را تا حدودی آرام می‌کرد و با گذر زمان مرگ عزیز خود را می‌پذیرفت.

باقرآبادی بیان کرد: الان به خاطر شرایط کرونایی و قطع زنجیره انتقال کرونا نباید در مراسمات شرکت کنیم، ولی می‌توانیم به صورت تلفنی با افراد داغدیده صحبت و آن‌ها را به گونه‌ای در پذیرش سوگ آرام کرد.

این روانشناس بیان  کرد: باید پذیرفت که بیماری کرونا تنها برای من نیست و مشکلی است که همه آدم‌های دنیا را درگیر کرده، همگانی بودن شرایطی، آستانه تحمل را بالا می‌برد و پذیرش را راحت‌تر می‌کند.

او در پایان، گفت: ارتباط بین معنویات و آرامش به اثبات رسیده، از این رو بهتر است در این روز‌ها به سمت معنویات برویم، از اخبار منفی دوری کنیم شناخت و رعایت پروتکل‌های بهداشتی کافی است و ورزش را هم فراموش نکنیم.
انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.