سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیمی از سهمیه روغن بوشهر اختصاص یافت

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: تاکنون ۵۰ درصد سهمیه تخصیصی به استان تحویل شده است و کمبود روغن به‌زودی برطرف می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سید حسین حسینی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر در جلسه بررسی روند تامین کالا‌های مورد نیاز مردم، یکی از مشکلات را تامین روغن خوراکی دانست و افزود: به سبب ترخیص نشدن محموله مواد خام تولید روغن خوراکی، در کشتی‌های پهلوگرفته در بنادر کشور مشکل کمبود روغن در کشور ایجاد و با تصمیمات ستاد اقتصادی دولت زمینه ترخیص آن‌ها آغاز شد.

او، از ترخیص یک میلیون تن مواد خام تولید روغن خوراکی از بنادر کشور خبر داد و  ادامه داد: روغن‌های خام ترخیصی به کارخانه‌های روغن‌سازی انتقال یافته که وضعیت تولید این کالا در هفته جاری به روال عادی بر می‌گردد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، با بیان اینکه روغن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شود، عنوان کرد: تاکنون ۵۰ درصد سهمیه تخصیصی به استان بوشهر تحویل شده است و کمبود روغن به‌زودی برطرف می‌شود.


بیشتر بخوانید


کارخانه سیمان دشتستان تولید را از سرگرفت

حسینی همچنین با اشاره به وارد مدار شدن کارخانه سیمان دشتستان، گفت: با وارد مدار شدن این کارخانه روزانه ۳ هزار تن به ظرفیت تولید سیمان استان بوشهر افزوده شد.

او افزود: در استان بوشهر سالانه ۱۶.۸ میلیون تن سیمان و کلینکر تولیدی در استان صادر می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر نیاز روزانه استان به سیمان را سه هزار تن عنوان کرد و ادامه داد: در این استان افزون بر ۱۱ هزار تن سیمان تولید می‌شود که با وارد مدار شدن کارخانه سیمان دشتستان مشکل کمبود سیمان استان بوشهر برطرف شده است.

حسینی، از صادرات ۷.۹ میلیون تن سیمان در ۷ ماه امسال از کشور خبر داد و بیان کرد: در این مدت از استان بوشهر، ۱.۹ میلیون تن کلینکر و سیمان صادر شده که عمده آن کلینکر بوده است.

او با اشاره به فعالیت سه کارخانه سیمان ساروج کنگان،‌ مند دشتی و دشتستان در استان بوشهر، گفت: بخش عمده‌ای از تولید این محصولات به بازار عرضه می‌شود و تا زمانی که سیمان در بازار اشباع نشود، تولید کنندگان حق صادرات ندارند.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.