سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سالاد مرغ و نودل

در گزارش زیر طرز تهیه سالاد مرغ و نودل را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به طور کلی نودل غذای سالمی برای کودکان محسوب نمی‌شود و نمی‌تواند جای غذا‌های مغذی خانگی را بگیرد، اما اگر کودک شما تمایل به خوردن نودل دارد بهتر است آن را همراه با سبزیجات فراوان تهیه کنید و در وعده‌های غذایی کم به آن‌ها بدهید. در ادامه شما را با کیک مرغ، سالاد مرغ و سیب زمینی و سالاد سزار آشنا می‌کنیم.

مواد لازم

مرغ پخته شده: یک کیلوگرم
آب: ۴ پیمانه
نودل: ۱۷۰ گرم
کره بادام زمینی پرچرب: ¾ پیمانه
شیر نارگیل: ¾ پیمانه
گشنیز تازه: ¼ پیمانه
آب لیموترش: ¼ پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: ¾ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
خیار کوچک: یک عدد
پیازچه: ۲ عدد


بیشتر بخوانید:


مراحل

ابتدا استخوان و پوست‌های مرغ را جدا می‌کنیم و سپس آن‌ها را به رشته‌های باریک برش می‌زنیم.

در یک قابلمه متوسط، آب را میگذاریم بجوشد.

نودل‌ها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت میپزیم و سپس از روی حرارت برمی داریم. اجازه می‌دهیم ۵ دقیقه در آب بماند.

در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادام‌زمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط میکنیم.

مرغ‌ها، خیار و پیازچه را به آن‌ها اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

نودل‌ها را آبکش میکنیم.

در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودل‌ها را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا مواد به خورد هم بروند.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.