سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری دوره‌های فنی و تخصصی در موقعیت استقرار دستگاه‌های حفاری

رئیس آموزشگاه تکنولوژی حفاری شرکت ملی حفاری ایران گفت: دوره‌های فنی و تخصصی در موقعیت استقرار دستگاه‌های حفاری و محیط‌های کارگاهی برگزار شدند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حبیب صفری رئیس آموزشگاه تکنولوژی حفاری شرکت ملی حفاری ایران گفت: با هدف ارتقای سطح آموزش کارکنان عملیاتی، برگزاری دوره‌های فنی و تخصصی در موقعیت استقرار دستگاه‌های حفاری و محیط‌های کارگاهی را با هماهنگی آموزش مرکزی شرکت ملی نفت ایران در برنامه اجرایی خود قرار داده است.

او افزود: با توجه به شرایط کار اقماری که در آن کارکنان عملیاتی ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت دارند و حضور این دسته کارکنان در دوره‌های آموزشی متمرکز مشکلاتی در روال زندگی آنان به دلیل سکونت در شهر‌های مختلف به دنبال داشت، اجرای دوره‌های آموزشی در محل کار به نحو مطلوب مورد اقبال مجموعه کارکنان ذینفع قرار گرفته است.

صفری اظهار کرد: حسب تاکید مدیریت ارشد شرکت مبنی بر برگزاری دوره‌های اموزشی برای کارکنان عملیاتی در ایام کاری، برگزاری این دوره‌ها از سال ۹۸ به طور پیوسته در دستور کار تعریف و با تشخیص اداره آموزش و هماهنگی مدیریت‌های عملیاتی و منابع انسانی مدرسان واجد شرایط به همراه وسایل آموزشی و کمک آموزشی به مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند.

رئیس آموزشگاه تکنولوژی حفاری اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت ادامه داد: مدرسان و کارشناسان در موقعیت دستگاه‌های حفاری پس از ثبت نام حضوری و اجرای دوره نسبت به تنظیم فرم مرتبط که به تایید مدرس و رئیس دستگاه رسیده مبادرت می‌کنند.

او بیان داشت: پس از اتمام دوره، واحد‌های مجری نسبت به اعلام نتایج به واحد‌های برنامه ریزی و توسعه و خدمات پشتیبانی و امور اداری آموزش برای ثبت و تغذیه آن در سامانه آموزش نفت اقدام می‌نمایند و در سوابق آموزشی پرسنلی، کارکنان درج می‌شود.

صفری با اشاره به اینکه طی یکسال گذشته بالغ بر ۸۸۰ نفر از کارکنان عملیاتی در دستگاه‌های حفاری موفق به گذراندن این دوره‌ها شدند، تصریح کرد: دوره‌های آموزشی پیش گفته در زمان حاضر تحت عناوین «تجهیزات کنترل فوران»، «تجهیزات کومی یونیت»، «سیستم‌های هیدرولیکی دستگاه حفاری»، «سیستم‌های بالابری و ترمز دراورکس» و «گیر رشته حفاری» برگزار و بر اساس ارزیابی به عمل آمده در ارتقای سطح آموزش‌های فنی و تخصصی کارکنان در سطوح مختلف بسیار موثر واقع شده است.

او گفت: نظر به گستردگی موقعیت استقرار دستگاه‌های حفاری در چند استان، برنامه آموزشی برای دکل‌ها تا پایان سال تدوین و بر اساس شیوه نامه‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی پیگیری و برگزار می‌شود.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.