سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پنینی آفریقایی، یک غذای ساده و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه پنینی آفریقایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنینی آفریقایی مناسب زمانی است که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید. این غذا پنینی مخصوص آفریقای جنوبی است که به سادگی می‌توانید در ساندویچ میکر درست کنید اگر هم دستگاه ساندویچ میکر ندارید به راحتی با استفاده از ماهیتابه و با فشار دادن درب قابلمه کوچکتر روی آن، پنینی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه پنینی آفریقایی

پیازچه دو ساقه
نان تست دو تکه
پنیر چدار (رنده شده)  نصف پیمانه
گوجه فرنگی یک عدد
سس چانتی به مقدار لازم
کره پاستوریزه (نرم شده)  به مقدار لازم
روغن گیاهی به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پنینی آفریقایی

پیازچه‌ها را در کاسه بریزید و با کمی روغن هم بزنید. یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، ماهیتابه را روی حرارت گرم کنید و پیازچه را در آن تفت دهید و وقتی نرم شدند آن‌ها را در کاسه بریزید و کنار بگذارید. حرارت گاز را کم کنید.

کره را روی نان‌های تست بمالید و بعد روی آن حدود یک سوم پنیر چدار بریزید و بعد گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل روی آن قرار دهید.

پیازچه تفت داده شده را به همراه باقی پنیر در پنینی بگذارید، سس چانتی را روی آن بریزید و تکه دیگر نان را روی مواد بگذارید و فشار دهید. پنینی را روی ماهیتابه بگذارید که نان قهوه‌ای شود (حدود دو دقیقه) کافی است تا هر دو طرف گریل شود.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.