به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سیدسعیدرضا منتظری،معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران، با بیان این که پردیس فارابی دانشگاه تهران، قدیمیترین و معتبرترین دانشگاه قم است،گفت: تا کنون ظرفیتهای و جایگاه علمی این دانشگاه در سطح استان به خوبی معرفی نشده است.
او افزود: پردیس فارابی دارای چهار دانشکده مدیریت، حقوق، الهیات و مهندسی است که هر یک از این دانشکدهها به دلیل ظرفیتهای عظیم علمی از جمله افتخارهای کشور محسوب میشوند.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران با بیان این که این دانشگاه در برخی رشتهها به ویژه مدیریت حرف اول را در کشور میزند، اظهار کرد: پراستنادترین استادان کشور در رشته مدیریت در این دانشگاه مشغول فعالیت علمی هستند و این موضوع موجب جذب نخبههای علمی کشور به این دانشگاه شده است.
دبیر اجرایی آیین نکوداشت پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه پردیس فارابی دانشگاه تهران گفت: دانشکده حقوق دانشگاه پردیس فارابی به عنوان قدیمیترین دانشکده این دانشگاه از جمله مراکز علمی است که مبدع بسیاری از گرایشها و مباحث علمی حقوق در سطح کشور بوده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران گفت: ۹۷ درصد کلاسهای این دانشگاه با شیوع کرونا از همان هفته اول از طریق فضای مجازی و برخط برگزار شد که این مهم به واسطه وجود مرکز آموزشهای الکترونیکی قوی در این دانشگاه بوده است.
او اظهار کرد: با توجه به رتبه دانشگاه تهران در رتبه بندیهای جهانی ظرفیت جذب دانشجویان مستعد و نخبه در این دانشگاه و به تبع آن پردیس فارابی وجود دارد.
او ادامه داد: آیین نکوداشت پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه پردیس فارابی دانشگاه تهران در بهمن ماه امسال برنامه ریزی شده است که با توجه به شیوع کرونا هنوز در مورد حضوری و یا مجازی برگزار کردن این آین تصمیم گیری نشده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران افزود: استفاده از ظرفیت فارغ التحصیلان این دانشگاه، معرفی ظرفیتهای پردیس برای استفاده در طرحهای عمرانی مختلف استان، حل مشکلات استان با انجام پروژههای مشترک با پشتوانه دانشگاه تهران و همچنین تقویت ظرفیت بین المللی استان از جمله اهدف برگزاری این نکوداشت است.
منتظری عنوان کرد: تهیه فیلم مستند از فعالیت ۵۰ ساله علمی پردیس فارابی، طراحی لوگو، پرچم و وب سایت نکوداشت، رونمایی از تمبر یادبود پردیس فارابی دانشگاه تهران، رونمایی از سردیس دکتر محمدحسین ضیایی بیدگلی از جمله افتخارات حقوق کشور و از جمله عناصر اصلی شکل گیری این دانشگاه و همچنین برگزاری جشنوارههای مختلف علمی، فرهنگی و هنری از جمله برنامههای این نکوداشت است.
او ادامه داد: طرح گسترش سایت دوم پردیس با قدرت در دستور کار است تا در بهمن ماه و زمان برگزاری آیین نکوداشت بخشی از این طرحها به بهره برداری برسانیم.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران گفت: تجلیل از خانواده شهدای پردیس، تجلیل از رئیسان پردیس فارابی دانشگاه تهران از جمله برنامههای نکوداشت پنجاهمین سال تاسیس پردیس فارابی دانشگاه تهران است.
او در ادامه با اشاره به فعالیتهای بنیاد حامیان این دانشگاه گفت: بنیاد حامیان دانشگاه پردیس فارابی به همراه خیران استان، با شیوع کرونا بیش از ۱۵۰ میلیون تومان کمک نقدی و بهداشتی به دانشگاه علوم پزشکی قم ارائه کرده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران گفت: بنیاد حامیان دانشگاه تهران به عنوان بزرگترین موسسههای خیریه سطح ایران تلاش کرده است تا مشکلهای دانشجویان را در کشور دنبال و برطرف کند و به همین منظور بنیاد حامیان پردیس فارابی نیز اقدامهای گستردهای در قم انجام داده است.
منتظری، ایجاد وحدت عملی میان حوزه و دانشگاه را از جمله دیگر اهداف و برنامههای این دانشگاه در قم دانست و اظهار کرد: همایشهای مختلفی سالانه در حوزه مدیریت، کارآفرینی و بازاریابی و حوزه اقتصاد در سطح پردیس فارابی دانشگاه تهران به منظور ارائه راه کارهای علمی در این زمینهها برگزار میشود.
او با بیان این که سالانه ۶ تا هفت همایش بزرگ ملی و بین المللی در پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار میشود گفت: «چالش کرونا و زندگی مومنانه» عنوان همایشی است که به صورت هفتگی و در طی هشت ماه با حضور سخنرانان ملی و بین المللی در این پردیس برگزار شد.
منتظری، با تاکید بر این که این دانشگاه توان حل بسیاری از مشکلات استان را دارد، ادامه داد: پردیس فارابی دانشگاه تهران با ظرفیت علمی و پشتوانه دانشگاه تهران این ظرفیت را دارد تا مشکلات استان را مرتفع کند و آماده همکاری با تمام نهادهای دولتی و صنعتی قم است.
پردیس فارابی دانشگاه تهران در تاریخ ۲۱ مهرماه ۱۳۴۹ در شهر قم تأسیس شد و به عنوان کهنترین مرکز آموزش عالی این استان به شمار میرود.
این مجموعه دانشگاهی تاکنون چند بار تغییر نام داده است. پردیس فارابی نخست با نام «مدرسه عالی امور قضایی و اداری»، در خیابان ایستگاه آغاز به کار کرد و از سال ۱۳۵۳ در محل فعلی مستقر گردید.
در سال ۱۳۹۲ به منظور ارج نهادن به مقام والای فارابی، اندیشمند مسلمان و برجسته ایرانی و حفظ و پاسداری از میراث ملی و معنوی ایران، این مجموعه به نام این فیلسوف نامور آراسته شد.
انتهای پیام/ش