سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان کالزونه خانگی ؛ یک پیتزای متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه نان کالزونه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نان کالزونه نوعی غذای ایتالیایی به شکل یک پیتزای از وسط نصف‌شده است. این نان خوراکی‌ای است که کوچک و بزرگ همگی عاشق طعم و مزه بسیار لذیذ آن خواهند شد. خمیر این غذا همانند خمیر پیتزا است؛ چرا که با همان مواد اولیه و تقریبا به همان روش تهیه می‌شود. شما همچنین می‌توانید این نان را با خمیر پیتزای آماده هم تهیه کنید. به شما اطمینان می‌دهیم اگر یکبار این غذای خوشمزه را امتحان کنید طرفدار همیشگی آن خواهید شد. پس با طرز تهیه نان کالزونه همراه ما باشید.

پس از اینکه نان کالزونه را تهیه کردید، می‌توانید داخل آن را با مواد مختلفی مانند سوسیس یا گوشت چرخ‌کرده، سبزیجاتی همچون قارچ و فلفل دلمه‌ای و پنیر موزارلا یا ریکوتا پر کنید.

مواد لازم برای تهیه نان کالزونه خانگی

آب دو پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک بسته
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آرد گندم شش فنجان
تخم‌مرغ یک عدد
ژامبون به مقدار لازم
سبزیجات دلخواه به مقدار لازم
پنیر تازه موزارلا به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه نان کالزونه خانگی خوشمزه

نان از اصلی‌ترین غذا‌های مردم دنیاست که با شکل‌ها و طعم‌ها متفاوت در وعده‎‌های غذایی روزانه سرو می‌شود. نان سیر پنیری و نان و پنیر و گوجه دو نوع محبوب و خوشمزه‌ای هستند که شما می‌توانید به راحتی آن‌ها را در خانه تهیه کنید. حالا اینبار می‌خواهیم تا طرز تهیه یک نان ایتالیایی خوشمزه را با هم یاد بگیریم.

برای تهیه نان کالزونه، ابتدا باید آب را روی حرارت کم گرم کنید. حرارت آب باید ولرم باشد طوریکه دست را نسوزاند.

آب را در یک کاسه شیشه‌ای ریخته و شکر و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و آن را کنار بگذارید. پس از ۱۵ دقیقه مخلوط باید حباب کند؛ وگرنه احتمالا تاریخ انقضای خمیرمایه شما گذشته است و باید از بسته جدید دیگری استفاده کنید. سپس آرد را به آرامی اضافه کنید.

حالا خمیر به دست‌آمده را با همزن دستی بزنید. خمیر در ابتدا سفت است. هم‌زدن را ادامه دهید تا خمیر شروع به نرم شدن کند. روغن زیتون را به کاسه اضافه کرده و هم‌زدن را ادامه دهید. روی کاسه را سلفون بکشید و دور کاسه را با حوله یا پتو بپوشانید و آن را به مدت ۶۰ دقیقه کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را چند دقیقه ورز دهید تا نرم شود. سپس خمیر را با وردنه صاف کنید. اگر می‌خواهید کالزونه‌ها بزرگ باشند، خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. در غیر این صورت، آن را به هشت قسمت کوچک‌تر تقسیم کنید. با وردنه هر خمیر را تبدیل به یک دایره (مانند خمیر پیتزا) کنید.

سطح خمیر را با مواد اولیه دلخواه خود مثل ژامبون یا سبزیجات خرد شده پر کنید سپس تکه‌های پنیر موزارلا را روی آن‌ها قرار دهید. حالا دو طرف خمیر را به هم وصل کنید (می‌توانید با استفاده از چنگال دورتادور خمیر را ببندید). برای اینکه خمیر باز نشود، می‌توانید با قلم‌مو کمی آب یا زرده تخم‌مرغ به لبه‌های خمیر بمالید.

کف سینی فر کاغذ پوستی بگذارید و نان‌های کالزونه را در آن قرار دهید. روی سینی را بپوشانید و اجازه دهید نان‌ها به مدت ۴۵ دقیقه بمانند تا حجیم شوند.

فر را روی حرارت ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ را با کمی آب مخلوط کنید. سپس با قلمو آن را روی نان‌ها بمالید. با چاقو چند بریدگی کوچک در نان‌ها ایجاد کنید تا هنگام پخت، بخار از آن خارج شود. نان‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه و تا زمانی که روی آن‌ها قهوه‌ای طلایی شود در فر بپزید. نان کالزونه خانگی شما آماده است، نوش جان.


چند نکته برای تهیه نان کالزونه خانگی

بهتر است آرد را ابتدا الک کنید و سپس به خمیر اضافه کنید.
اگر کالزونه را به دو قسمت تبدیل کرده‌اید، هنگام سرو آن را چهار قسمت کنید.
در صورتی که رژیم غذایی بدون گلوتن دارید، از آرد بدون گلوتن استفاده کنید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
دور دونه
۱۲:۱۰ ۲۷ آبان ۱۳۹۹
عالی بود
لطفا شما هم استفاده کنید