سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز به کار مراکز مثبت زندگی بهزیستی از آذرماه/ گزارش ۱۶۱۹ مورد کودک آزاری در آذربایجان شرقی

مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی گفت: مراکز مثبت زندگی در استان از آذرماه در سراسر کشور افتتاح و آغاز به کار خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی استان گفت: پویش پازل همدلی زیر مجموعه‌ای از پویش ایران همدل است که در راستای تهیه‌ی لوازم تحریر و نوشت افزار برای دانش آموزان تحت پوشش بهزیستی اجرا می‌شود،این پویش از ۲۵ مهرماه آغاز شده و تاکنون نیز ادامه دارد.

او از آغاز به کار مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی در سطح استان از ابتدای آذرماه سال جاری خبر داد وافزود: فراخوان ثبت نام متقاضیان مراکز مثبت زندگی در اردیبهشت سال جاری در سطح کشور اعلام شد، ۵۸۰ نفر متقاضی در استان جهت راه اندازی مراکز مثبت زندگی ثبت نام کرده‌اند که با ارزیابی اولیه و دعوت به مصاحبه تاکنون صدور پروانه برای ۱۴۳ مرکز نهایی شده است.

او ادامه داد: با افتتاح این مراکز، واگذاری پرونده‌ها به بخش غیردولتی رشد ۳۵۰ درصدی خواهد داشت.

مدیرکل بهزیستی استان در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ۲۸ آبان، روز جهانی پیشگیری از کودک آزاری گفت: ثبت دقیق تمامی موارد تولد نوزادان در اسرع وقت، بازنگری و اصلاخ قوانین در خصوص حقوق کودکان و تصویب قوانین بازدارنده از تنبیه بدنی و سو استفاده از کودکان، اقدام جهت رشد آگاهی آحاد جامعه و والدین در خصوص رعایت حقوق کودک، منع قانونی اعمال خشونت در سازمان‌ها ونهاد‌ها مانند مدارس، مهد‌های کودک، رفع نابرابری و تبعیض در مورد کودکان  از جمله راهکار‌های اساسی در پیشگیری از کودک آزاری است.

صحاف با تاکید بر این‌که کودکان آسیب پذیرتر از سایر افراد جامعه هستند، گفت: زمانی که کودکی مورد آزار قرار می‌گیرد از نظر روحی و جسمی با مشکلاتی مواجه می‌شود که در آینده گریبانگیر خود و جامعه می‌شود.

وی با اشاره به آمار موارد کودک آزاری در سال ۹۸ در استان، گفت: سال گذشته ۱۷۸۳ مورد کودک آزاری در استان رخ داده است، طی هشت ماه سال جاری نیز ۱۶۱۹ مورد کودک آزاری در استان گزارش شده که مداخلات لازم توسط کارشناسان اورژانس اجتماعی انجام شده است.

صحاف بیان کرد: بهزیستی زمانی می‌تواند در کودک آزاری ورود پیدا کند که از خط ۱۲۳ تماس بگیرند، تیم سیار از طریق اورژانس اجتماعی به محض دریافت گزارش در محل حضور یافته و مداخله می‌کنند.

او با بیان اینکه دلایل کودک آزاری متنوع است گفت: اعتیاد عامل اصلی در هر آسیب اجتماعی هر خانواده به ویژه کودک آزاری است در برخی مواقع مداخلات بهزیستی منجر به مددکاری و پیگیری می‌شود و در برخی نیز منجر به جدایی کودک از خانواده می‌شود.

او با اشاره به راه‌های ارتباطی برای انجام مداخلات بهزیستی گفت: بهزیستی کشور تفاهم نامه‌ای با اورژانس ۱۱۵و ۱۲۳ در راستای انجام مداخلات اجتماعی منعقد کرده است، چهار خط ۱۴۸۲، ۰۹۶۲۸، ۱۲۳، ۱۴۸۰ بهزیستی جهت استفاده‌ی عموم برای انجام مداخلات توسط کارشناسان فراهم شده است.


مدیرکل بهزیستی استان در خصوص آخرین وضعیت مرکز ماده ۱۶ ویژه‌ی بانوان استان تشریح کرد: مکانی که در کنار مرکز ماده ۱۶ استان برای بانوان تعیین شده تاکنون ۹۹ درصد پیشرفت داشته است و به زودی به بهره برداری می‌سد. اسکلت ساختمانی این مرکز در ۲۷ بهمن ماه سال گذشته انجام شده بود با توجه به این‌که تعیین پیمانکار برای این پروژه زمان بر بود کمی تاخیر در افتتاح آن پیش آمد، حدود دو میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه هزینه شده است.

صحاف با بیان این‌که ۱۵۲ مرکز نگهداری بهزیستی در استان وجود دارد که ۳۸۰۰ نفر در آن‌ها نگهداری می‌شوندافزود: تاکنون ۲۰ نفر از افرادی که در مراکز نگهداری بهزیستی حضور داشتند، بر اثر کرونا فوت کردند اکثر فوتی‌ها بالای ۸۰ سال بودند.

او یادآور شد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، ۲۵۰ هزار بسته‌ی غذایی به مددجویان بهزیستی توزیع شده است.

او با اشاره به راه اندازی پویش بخشش اجاره بهای مهدکودک‌ها اظهار کرد: اجاره بهای مهدکودک‌ها توسط مالکان جهت حمایت از ۱۶۴ مهدکودک مناطق حاشیه نشین و روستایی بخشوده شده است.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.