او تصریح کرد: در این سامانه هیچ ضعفی در سیستم پنجره واحد ما به وجود نخواهد آمد. برای ارائه یک الگو به نقاط مختلف کشور و به صورت یکپارچه تمام نقاط را پوشش می دهد می تواند الگوی خوبی در توسعه دولت الکترونیک باشد.
بانک بیان کرد: در فعالیت های بخش خصوصی به فعالیت خود که ایجاد امکانات یکسان و رفع تبعیض و ابهام در ارائه خدمات است و از رانت های احتمالی که نهایتا موجب کاهش قیمت نهایی برای بخشی و افزایش قیمت ها در بخشی دیگر می شود که باعث دلسردی سرمایه گذار می شود از بین برود.
او گفت: این سیستم را در ادامه تکمیل فرآیندهای مختلف در اختیار دستگاه های مختلف نظارتی خواهیم گذاشت و نسبت به ورود و خروج و ثبت شرکت نظارت داشته باشند. اگر سرمایه گذار به تعهدات خود عمل نکند قرار داد فسخ می شود.
بانک ادامه داد: مشوق ها مشخص است و مورد جدیدی نخواهیم داشت، آنچه که برای سرمایه گذاری مهم است که مشوق قانونی است در فرآیند مشوق قانونی و محدودیت ورود و خروج کالا مهمترین مشوق های مالیاتی است، بعد از اینکه آمریکا از برجام خارج شد محدودیت های زیادی بر مناطق آزاد داشته است.
او بیان کرد: علی رغم محدودیتها در سال ٩٨ ، ١٠هزار و ٧٠٠ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی به علاوه ٢١١ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در مناطق آزاد داشته ایم.
بانک گفت: در سال ٩٧ این رقم حدود ٧هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داخلی بوده است. دلیل کاهش تحریم ها بوده و در سال ٩٩ تاکنون ۶۵هزار میلیارد ریال بوده و سرمایه گذاری داخلی و تاکنون ١٢٣میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی بوده است که رشد خواهد داشت. در مناطق ویژه هم این روند ادامه داشته است.
او ادامه داد: در حوزه صادرات در سال های ٩٧ و ٩٨ مناطق آزاد و ویژه تا حدودی کاهش داشته در سال های قبل از تحریم حدود ٢٠میلیارد دلار صادرات داشتیم که به ١٣/۵میلیارد دلار رسیده است.
بانک گفت: اما صادرات مناطق آزاد مانند سال گذشته بود، بیش از یک میلیارد دلار صادرات و بیشتاز ١میلیون ٧٠٠ به سرزمین اصلی هم در حوزه سرمایه گذاری روند مثبتی بوده است .
انتهای پیام/