او افزود: در استان ۲۳۸ هکتار زیر کشت زعفران قرار دارد که از هر هکتار به طور میانگین براساس عملکرد چهار تا پنج کیلوگرم زعفران برداشت میگردد.
بیشتر بخوانید
شیرانی اضافه کرد: بیش از ۸۰ درصد محصول زعفران تولیدی در استان به خراسان رضوی و جنوبی صادر میشود و با برند آن استان به فروش میرسد.
او ادامه داد: کشاورزان استان پس از تولید محصول زعفران و جداسازی محصول به صورت مشارکتی زعفران را در اختیار خریداران استانهای خراسان قرار میدهند و آنها نیز محصول استان را با برند خود به فروش میرسانند.
شیرانی گفت: بخش عمده تولید و کشت زعفران استان در شهرستانهای کیار، بن و فارسان است.
انتهای پیام/ن