سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور مطرح کرد؛

تهران و سیستان و بلوچستان کمترین سرانه فضای آموزشی را دارند

رخشانی مهر گفت: ۱۰ استان کشور از جمله تهران و سیستان و بلوچستان دارای کمترین سرانه آموزشی و بیشترین فضای تخریبی هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در مراسم افتتاح ۱۵۵۰ پروژه آموزشی، تربیتی و رفاهی سراسر کشور اظهار کرد: مدرسه امروز فقط یک ساختمان نیست، بلکه ویترین وضعیت علمی و فرهنگی کشور بوده و با پرچم های برافراشته بر آن نماد هویت ملی از مرکز تا دور افتاده ترین نقاط مرزی است.

او افزود: ما هم با این رویکرد مدرسه را نه یک ساختمان بلکه کانون تربیتی برای نسل آینده می دانیم و در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر آن هستیم، تا مدارس علاوه بر دارا بودن استانداردهای بین المللی، واجد ویژگی های معماری ایرانی و اسلامی، مناسب برای تعاملات فرهنگی با محله، دوستدار محیط زیست و مجهز به فناوری‌های نوین یادگیری باشند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تبدیل مدارس به کانون مدیریت بحران در حوادث طبیعی مانند زلزله و سیل های اخیر، ما را در این مسیر مصمم‌تر کرده است و سخت معتقدیم در این مسیر بیشتر از آن‌که نیازمند مدرسه‌سازی باشیم، نیازمند توسعه فرهنگ مدرسه‌سازی هستیم.

رخشانی مهر افزود: امروز در حالی شاهد مشارکت ۵۰ درصدی خیرین، این انسان‌های نیک اندیش و معماران فرهنگی جامعه هستیم که اهتمام و توجه دولت در حمایت از برنامه‌های ایمن سازی فضاهای آموزشی در تاریخ مدرسه‌سازی اگر بی‌نظیر نباشد، کم نظیر است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: از دستور قاطع رئیس جهور مبنی بر تامین ۱۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش سهام برای ایمن‌سازی مدارس تشکر می کنیم و امیدواریم با حمایت جناب‌عالی شاهد تحقق این مهم باشیم.

او  بیان کرد: امروز در حالی شاهد آیین افتتاح پروژه‌های آموزشی و تربیتی هستیم که با اجرای طرح ملی «آجر به آجر»، در مدتی کوتاه بیش از ۱۵۰ هزار نفر با کمک های خرد، به خیل خیرین نیک‌اندیش مدرسه‌ساز پیوسته‌اند.

رخشانی مهر گفت: سازمان نوسازی مدارس کشور توانسته است در سال‌جاری حدود ۲۵۰۰ پروژه آموزشی را با حدود ۱۵ هزار کلاس درس و زیربنایی بالغ بر ۲ میلیون مترمربع و اعتباری حدود ۷ هزار میلیارد تومان آماده بهره‌برداری کند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور  بیان کرد: از سال ۹۲ تاکنون روزانه ۲۷ کلاس درس تحویل داده و ۸۴ کلاس درس به سیستم استاندارد گرمایشی و سرمایشی مجهز و مدارس خشتی و گلی از نظام آموزشی کشور حذف شده اند و هر روز ۱۰ کلاس درس ناایمن تخریب و بازسازی و یا مقاوم سازی شده است و برای این مهم به طور متوسط روزانه بیش از ۸ میلیارد تومان اختصاص داده شد.

رخشانی مهر گفت:  ۱۰ استان کشور از جمله تهران و سیستان و بلوچستان با کمترین سرانه و بیشترین فضای تخریبی کماکان نیازمند توجه ویژه و عنایت دولت است.

انتهای پیام

برچسب ها: ساخت مدرسه ، کلاس درس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.