سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

در گزارش زیر طرز تهیه کیک کرامبل سیب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک کرامبل سیب، عصرانه‌ای دلچسب با ظاهری زیبا و متفاوت است. توصیه می‌کنیم این کیک خوشمزه و مقوی را تا ولرم است با بستنی ساده سرو کنید.

مواد لازم برای رویه کیک

آرد - یک پیمانه
شکر قهوه‌ای روشن - یک دوم پیمانه
دارچین – ٢ قاشق چای‌خوری
کره - ٩٠گرم

مواد لازم برای روی کیک

آرد - ۱۵۰گرم
تخم مرغ - دوعدد
کره -١٨٠گرم
شکر قهوه‌ای روشن - یک پیمانه
شیر - ٣قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
نمک - یک چهارم قاشق چای‌خوری
سیب - دوعدد (سیب زرد بهتراست)
رنده پوست لیمو - کمی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱- ابتدا مواد رویه (کرامبل) را آماده می‌کنیم.

۲- کره سرد را با شکر قهوه‌ای و دارچین مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم مواد را مثل خرده نان در می‌آوریم و در فریزر می‌گذاریم تا کره باز نشود.

۳- ١٨٠گرم کره را تکه تکه و با شکر مخلوط می‌کنیم وقتی خوب حل شد تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم.

۴- آرد، بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را هم به آن می‌افزاییم و در آخر شیر را هم اضافه می‌کنیم.

۵- حالا خمیر را در قالب با ارتفاع کم می‌گذاریم و سیب‌ها را نازک ورقه می‌کنیم و روی مواد کیک می‌گذاریم، خمیر کرامبل را که داخل فریزر بود روی سیب‌های چیده شده می‌ریزیم (به شکل خرده نان باشد) و داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت نیم ساعت می‌گذاریم.

۶-بعد از طلایی شدن آن را بیرون می‌آوریم و با پودر دارچین معطر می‌کنیم.

۷-برای برش دادن حتما اجازه دهید کیک سرد شود. این کیک پاییزی در کنار بستنی وانیلی بسیار خوشمزه است.

نکته:دسر کرامبل به دسری گفته می‌شود که از لایه میوه مزه دار به همراه یک لایه رویی ترد و برشته تشکیل شده است. بعد از این که این لایه‌ها روی هم قرار می‌گیرد، داخل فر قرار داده می‌شود تا بپزد.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.