سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فریتاتای قارچ و تره کوهی + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما با دستو ر تهیه فریتاتای قارچ و تره کوهی آشنا کنیم.

مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر:
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
تره کوهی خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه گیلاسی برای تزیین


بیشتربخوانید


طرز تهیه:
قارچ و فلفل دلمه‌ای رو بشورید و خرد کنید.
کمی روغن توی تابه بریزید و فلفل دلمه ای‌ها رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید.

تفت دادن فلفل دلمه‌ای

کمی که تفت خوردند، قارچ‌های خرد شده رو اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا بذارید سرخ بشن.

اضافه کردن قارچ
من همیشه ترجیح میدم قارچ آبدار بمونه. وقتی روی حرارت کم قارچ رو تفت بدید، آب میندازه و کوچیک میشه و در نهایتم همه آبشو از دست میده و بی طعمه. ولی روی حرارت بالا قارچ آبدار می‌مونه.

تخم مرغ‌ها رو در کاسه‌ای بشکنید و تره کوهی‌ها رو بهش اضافه کنید. تره کوهی رو قبل از اضافه کردن با دست یه کمی پودر کنید. چون خشک هستند راحت خرد میشن.

نمک و فلفل هم به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

هم زدن

تخم مرغ رو در تابه بریزید و حرارت رو کم کنید تا سرخ بشه.

اضافه کردن تخم مرغ به تابه

میتونید چند تا گوجه گیلاسی رو از وسط نصف کنید و روی فریتاتا بچینید تا ترکیب رنگ قشنگتری ایجاد بشه.

اضافه کردن گوجه گیلاسی

در تابه رو بذارید و اجازه بدید تخم مرغ‌ها کامل ببندند.
فریتاتا رو معمولاً توی تابه خودش سرو میکنند، ولی اگه تابه تون تفلون باشه و لبه‌های گرد داشته باشه به راحتی با کج کردن تابه میتونید درش بیارید.

منبع: سرآشپزباشی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۴۰ ۲۴ آبان ۱۳۹۹
اینکه املت شد، فریتاتا حجیم تره و توش معمولا پنیر پیتزا و پاستا یا سیب زمینی داره و داخل فر باید قرار بگیره.