سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خوراک مرغ ساده با سس قارچ؛ طعمی بی‌نظیر و فراموش نشدنی

در گزارش زیر طرز تهیه خوراک مرغ ساده با سس قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گوشت مرغ، غذایی پرطرفدار است؛ به همین دلیل دستور‌های مختلفی برای تهیه مرغ وجود دارد. از انواع خورش‌ها گرفته تا کباب و ساندویچ. اما خوراک مرغ در سس استثنایی قارچ، طعمی بی‌نظیر و فراموش نشدنی خواهد بود. قارچ مقادیر زیاد پتاسیم و سطح پایین سدیم دارد و به کنترل فشار خون کمک می‌کند.. کروم موجود در قارچ به تنظیم قند خون کمک می‌کند؛ و به دلیل کالری کم و پروتئین زیاد، برای کاهش وزن عالی است. از همه مهم‌تر، قارچ طعم دل‌چسبی دارد. کافی است طعم مرغ را در ترکیب با طعم قارچ در ذهن‌تان بیاورید. به طور حتم تصمیم می‌گیرید طرز تهیه خوراک مرغ با سس قارچ را بخوانید و یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با سس قارچ

روغن مایع دو قاشق غذاخوری
ران مرغ شش عدد
آب مرغ یک و یک چهارم پیمانه
کره خ ۵۰ گرم
پیاز یک عدد ریز شده
قارچ خرد شده ۴۰۰ گرم
خامه  یک پیمانه
آرد دو قاشق غذاخوری
سیر سه حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خوراک مرغ ساده با سس قارچ

ماهیتابه‌ای بزرگ و نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و خوب گرم کنید. ران‌های مرغ را به روغن مایع گیاهی آغشته کنید و داخل تابه داغ به مدت هشت تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید. در حدی که پوست روی آن کاملا سرخ و طلایی رنگ شود. مرغ‌های سرخ شده را به یک قابلمه منتقل کنید.

آب مرغ یا آب را روی مرغ‌های سرخ شده بریزید تا حدی که کاملا روی مرغ‌ها را بپوشاند. نمک و فلفل را اضافه کنید. در تابه را بگذارید و زمان دهید تا آب کاملا جوش بیاید. لازم است تا مرغ‌ها حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزند.

در حالی که مرغ‌ها می‌پزند، روغن تابه را خالی کنید. کره را داخل تابه بریزید و گرم کنید تا ذوب شود. پیاز خرد شده را داخل کره بریزید و پنج دقیقه تفت دهید تا نرم و عسلی شوند.

قارچ‌ها را اضافه کنید و سه دقیقه سرخ کنید تا نرم شود. در این مرحله اصلا به قارچ‌ها نمک نزنید، چون نمک مانع از خوب سرخ شدن قارچ‌ها می‌شود. وقتی قارچ تغییر رنگ داد. سه حبه سیر بزرگ (بسته به ذائقه خودتان) رنده کنید و روی قارچ‌ها بریزید.

دو قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. کمی از آب مرغ (یا اگر دوست دارید شیر کم چرب) را روی قارچ‌ها بریزید. حدود شش تا هشت دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا آب آن به اندازه دو سوم کاهش پیدا کند و غلیظ شود.

خامه را به ترکیب قارچ در حال جوشیدن اضافه کنید و فرصت دهید کمی قل بخورد. حالا نوبت مرغ‌های سرخ شده و پخته هستند که اضافه شوند. حدود دو تا سه دقیقه زمان دهید تا مرغ با سس قارچ خوب ترکیب شود. سپس شعله را خاموش کنید. کمی زمان دهید تا از حالت جوش خارج شود و سپس در ظرف سرو بکشید.


چند نکته

نیازی نیست روغن را داخل تابه داغ کنید. روغن مایع گیاهی مثل آفتابگردان، کانولا یا زیتون را روی ران‌های مرغ بمالید و سپس داخل تابه‌ای که داغ کرده‌اید بگذارید تا سرخ شوند. سعی کنید حرارت زیاد نباشد تا روغن نسوزد.

معمولا هر طرف مرغ حدود چهار تا پنج دقیقه‌ای سرخ می‌شود. کافی است کمی مرغ را تکان دهید اگه هنوز به تابه چسبیده، یعنی خوب سرخ نشده است.

وجود پیاز الزامی نیست. اگر دوست ندارید می‌توانید از ترکیب سس آن را حذف کنید.

اگر ران مرغ مورد پسندتان نیست، از سینه مرغ استفاده کنید. مسلما اگر این خوراک با سینه مرغ تهیه شود میزان کالری و چربی کمتری خواهد داشت.

برای خوش طعم کردن سس می‌توانید کمی سس ورشستر هم به سس قارچ اضافه کنید.

خوراک مرغ ساده با سس قارچ را می‌توانید با برنج یا پاستا سرو کنید.

در طرز تهیه خوراک مرغ ساده رژیمی کافی است میزان خامه را نصف کنید و آن را با شیر کم چرب جایگزین کنید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۲۱ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
ممنون از شما عالی بود
علی
۰۶:۴۷ ۱۹ آبان ۱۳۹۹
مرغ طبع سرد دارد