سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سالاد والدورف خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه سالاد والدورف را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد والدورف، یکی از انواع سالاد‌های خوشمزه است. مواد اصلی موجود در این سالاد، آن را به یک وعده کامل و مغذی برای افراد رژیمی تبدیل کرده است. از این رو می‌توانید این سالاد خوشمزه و مقوی را در وعده شام خود سرو نمایید و یک غذای گیاهی و مغذی را میل کنید.


مواد لازم

سینه مرغ: ۲ عدد
کرفس: ۲ ساقه
سیب قرمز: ۱ عدد
ماست: نصف پیمانه
گردو: نصف پیمانه
کشمش: ۴ قاشق غذاخوری
شوید: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۳ قاشق چای خوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه:

ابتدا ماست و سس را در یک ظرفی ریخته و مخلوط کنید.

سپس شوید و آبلیمو را نیز اضافه نمایید.

مرغ پخته شده را به اندازه حبه‌های قند برش دهید و به مواد اضافه نمایید.

سپس سیب و کرفس خرد شده را نیز اضافه و مخلوط نمایید.

حالا گردو خرد شده و کشمش را افزوده و با مواد خوب هم بزنید.

در آخر ادویه‌ها را نیز اضافه و تا زمان سرو، سالاد را در یخچال بگذارید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.