سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه آش کلم قمری اصیل تبریزی؛ فوق العاده خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه آش کلم قمری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تبریزی‌ها با کلم قمری یک آش خوشمزه به نام داش کلم آشی یا آش کلم قمری درست می‌کنند که به قول خودشان از فرط خوشمزگی‌اش انگشتانتان را هم با آن می‌خورید. اگر می‌خواهید یک آش اصیل و خوشمزه را برای روز‌های سرد زمستان آماده کنید، با ما همراه باشید و دستور پخت داش کلم آشی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه آش کلم قمری اصیل تبریزی

تره نیم کیلو
جعفری نیم کیلو
کلم قمری دو عدد متوسط
برنج نیم دانه یک فنجان
بلغور گندم نصف فنجان
لپه نصف فنجان
پیاز دو عدد متوسط
گوجه‌فرنگی (رنده شده) چهار عدد
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
آبِ قلم چهار فنجان
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
نعنا خشک به مقدار لازم

طرز تهیه آش کلم قمری اصیل تبریزی

ابتدا تره و جعفری را پاک‌کرده و بشویید. سپس اجازه بدهید تا سبزی‌ها خشک شوند. بعد از خشک شدن سبزی‌ها آن‌ها را خرد کنید. بلغور و برنج نیم دانه را هم چند بار بشویید. در این مرحله لپه‌ها را شسته و روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شوند.

کلم قمری را به‌صورت نگینی درشت خرد کنید. سپس کلم‌ها را بشویید و بگذارید تا آب آن‌ها به‌طور کامل گرفته شود. پیاز را به‌صورت نگینی خردکرده و سرخ کنید. حالا کلم قمری‌های نگینی را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. پس از نرم شدن کلم قمری خردشده، ادویه‌ها را به غذا اضافه کنید.

برنج نیم دانه، بلغور گندم، سبزی خردشده و لپه نیم‌پز شده را به کلم‌ها اضافه کنید. سپس دو لیوان آب به مواد آش اضافه کرده و بگذارید مواد اولیه نیم‌پز شوند. حالا گوجه‌فرنگی رنده شده و آبِ قلم را به آش اضافه کنید.

مواد آش که کاملا پخت، رب گوجه‌فرنگی را با مقداری آب رقیق کرده و به غذا اضافه کنید. سپس اجازه بدهید تا آش جا بیفتد. پس از آماده‌شده آش آن را درون ظرف ریخته و روی آن را با جعفری تازه یا نعناداغ و پیازداغ تزیین کنید.


یشتر بخوانید:


چند نکته

این آش را می‌توانید به همراه کشک یا آبغوره نوش جان کنید.
با توجه به ذائقه‌تان می‌توانید آش کلم قمری را با کوفته‌قلقلی سرخ‌شده سرو کنید.
این آش بهتر است تندوتیز باشد تا طعم واقعی‌اش حفظ شود.
به‌جای آب قلم می‌توانید از آبِ گوشت، آبِ مرغ، عصاره گوشت یا عصاره مرغ استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
زهرا
۲۲:۱۱ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
کرمانشاهی ابگوشت قمری درس می‌کنند که طعم بی‌نظیری داره کلم قمری ریحان تفت داده شده نخود لوبیا عدس دوبرابر گوشت آبگوشتی همه را باهم بزارن بپزه بسیار خوش طعمه ونیازبه هیچ چاشنی نداره