او با بیان اینکه برخی از استانها در پرورش آبزیان فعال هستند عنوان کرد: پرورش آرتمیا در سواحل استان بوشهر یکی از برنامههای مهم شیلات استان بوشهر است که در این راستا تفاهمنامهای ۴ جانبه با مشارکت دانشگاههای خلیج فارس و ارومیه، شیلات و استانداری بوشهر منعقد شده است.
استاندار بوشهر با تاکید بر تسریع اجرایی شدن پرورش آرتمیا در سواحل استان بوشهر گفت: شیلات مکلف است تفاهمنامه چهارجانبه یاد شده تا حصول نتیجه پیگیری کند.
گراوند با بیان اینکه پرورش آرتمیا دارای توجیه اقتصادی بالایی است تاکید کرد: سالانه در واردات این آبزی برای تامین مواد غذایی واحدهای پرورشی مبالغ ارزی هزینه میشود که باید این مهم در برنامه صنعت پرورش آبزیان استان بوشهر قرار بگیرد.
او با تاکید بر تامین زمین برای آغاز ساخت مرکز پرورش آرتمیا افزود: برای تامین زیرساختهای لازم مرکز پرورش آرتمیا اعتبارات لازم تامین میشود و این در حالی است که سرمایهگذار برای اجرای طرح پرورش آرتمیا اعلام آمادگی کرده است.
استاندار بوشهر رفع موانع در تولید غذای آبزیان را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: پرورش آرتمیا باید با بررسی کارشناسی و بر اساس نظرات کارشناسی، فنی و تخصصی مورد توجه قرار بگیرد و در این راستا باید سلامت تولید در اولویت قرار بگیرد.
گراوند با اشاره به اینکه اجرای این طرح نباید به تولید آسیب برساند بیان کرد: بر اساس ظرفیتها و زیرساختها با کار کارشناسی باید نیاز جامعه در عرصه پرورش آبزیان تامین شود.
او تامین مواد اولیه با تهاتر واردات در مقابل صادرات را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در این راستا بر اساس برنامهریزی انجام شده به زودی شیوه نامه واردات در برابر صادرات ابلاغ میشود.
استاندار بوشهر تاکید کرد: در این زمینه لازم است کارگروه تخصصی با مشارکت دستگاههای ذیربط سریع تشکیل شود.
گراوند با تاکید بر تسریع در صدور پروانه کسب و کار صنوف مختلف افزود: صدور پروانه کسب و کار بر اساس قانون باید در زمان مقرر تعیین تکلیف و صادر شود.
او با اشاره به ساخت شهرک خرما در استان بوشهر بیان کرد: این مهم باید با همکاری بخش خصوصی و جانمایی زمین، مورد توجه ویژه قرار بگیرد تا سریعاً عملیاتی شود.
انتهای پیام