سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمبود روغن خام مشکل اصلی کارخانه‌های هرمزگان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: در صورت تخصیص روغن خام مورد نیاز به کارخانه‌های تولید روغن در هرمزگان، هر ماه ۲ هزار و ۵۰۰ تن روغن خوراکی در استان تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، خلیل قاسمی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: از مسئولان وزارت صمت درخواست داریم تا مشکل کمبود روغن خام کارخانه‌های تولید روغن خوراکی هرمزگان را هرچه سریع تر برطرف کنند.

قاسمی افزود: در صورت تخصیص روغن خام مورد نیاز به کارخانه‌های تولید روغن در هرمزگان، این کارخانه‌ها با حداکثر ظرفیت و در سه شیفت کاری هر ماه  ۲ هزار و ۵۰۰ تن روغن خوراکی تولید خواهند کرد.

او گفت: عرضه روغن خوراکی باید از طریق فروشگاه‌های بزرگ و واحد‌های صنفی در سطح استان صورت بگیرد تا خانواده‌ها برای تامین روغن مورد نیاز خود مشکلی نداشته باشند.


بیشتر بخوانید


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان نیز گفت: با پیگیری‌های انجام شده مشکل کمبود روغن خام مورد نیاز کارخانه‌های تولید روغن خوراکی هرمزگان از طریق مخازن ذخیره در استان حل خواهد شد.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.