به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، خلیل قاسمی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: از مسئولان وزارت صمت درخواست داریم تا مشکل کمبود روغن خام کارخانههای تولید روغن خوراکی هرمزگان را هرچه سریع تر برطرف کنند.
قاسمی افزود: در صورت تخصیص روغن خام مورد نیاز به کارخانههای تولید روغن در هرمزگان، این کارخانهها با حداکثر ظرفیت و در سه شیفت کاری هر ماه ۲ هزار و ۵۰۰ تن روغن خوراکی تولید خواهند کرد.
او گفت: عرضه روغن خوراکی باید از طریق فروشگاههای بزرگ و واحدهای صنفی در سطح استان صورت بگیرد تا خانوادهها برای تامین روغن مورد نیاز خود مشکلی نداشته باشند.
بیشتر بخوانید
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان نیز گفت: با پیگیریهای انجام شده مشکل کمبود روغن خام مورد نیاز کارخانههای تولید روغن خوراکی هرمزگان از طریق مخازن ذخیره در استان حل خواهد شد.
انتهای پیام/ب