سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترامپ یا بایدن؛ توییتر کدام یک را رئیس جمهور آمریکا می‌داند؟

توییتر پر شده از تبلیغات انتخاباتی برای ریاست جمهوری آمریکا و دو طرف در حال تشویق مردم آمریکا به شرکت در انتخابات هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمتر از یک هفته به آغاز رسمی انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا زمان باقی است و رای گیری پستی و زودتر از موعد نیز مدتی است که در ایالات مختلف شروع شده است. در این شرایط، فضای مجازی و به خصوص توییتر پر شده از تبلیغات انتخاباتی و دو طرف در حال تشویق مردم آمریکا به شرکت در انتخابات هستند.

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده که دقیقا در خود آمریکا چه خبر است و انتخابات به چه سمت و سویی پیش می‌رود؟ توییترِ کاربران آمریکایی بهترین وسیله برای پاسخ به این پرسش است. در این گزارش سعی داریم مروری بر مهم‌ترین حوادث و جریانات انتخاباتی آمریکا از منظر توییت‌های این چند روز بپردازیم.

هشتگ‌های پرطرفدار

هم اکنون دو هشتگ توسط طرفداران بایدن و ترامپ در حال انتشار و ترند شدن است. تگ #Trumpislosing توسط مخالفان رئیس جمهور آمریکا بولد شده است. این تگ به خصوص بعد از مصاحبه تند ترامپ با برنامه ۶۰ دقیقه و حرکت غافلگیرانه‌اش مبنی بر ترک برنامه به علت سوالات چالشی مجری بسیار به کار رفت.

در مقابل، طرفداران ترامپ روی تگ #BidenCrimeFamily تمرکز زیادی کرده اند. این تگ، بعد از اتهامات ترامپ به خانواده بایدن مبنی بر گرفتن پول و رشوه از سران کشور‌های دیگر به خصوص چین ترند شد و همچنان نیز توسط طرفداران ترامپ به کار می‌رود.

حملات سیاسی دو نامزد

آنچه ترامپ بیش از هر چیز روی آن تمرکز کرده و به عنوان نقطه ضعف برنامه‌های بایدن مطرح می‌کند، نظام مالیاتی نسبتا سنگین او است. ترامپ معتقد است دولتش در طول ۴ سال توانسته مالیات طبقه متوسط را کم کند و بایدن قصد دارد مجددا این مالیات را زیاد کند. ترامپ و برخی رسانه‌های طرفدارش همچنین تاکید بسیاری روی درآمد نفتی بالای او و دولتش در این ۴ سال و همچنین افزایش اشتغال‌زایی آمریکایی‌ها دارند.

در مقابل، طرفداران بایدن، ضعف دولت در بیمه همگانی و به خصوص لغو طرح بیمه سلامت موسوم به Obama Care را هدف قرار داده‌اند و معتقدند ترامپ در طول ۴ سال باعث فقر بیشتر طبقات فقیر شده است.

میتینگ‌های انتخاباتی؛ به آب و آتش زدن برای پرکردن سبد رای

باراک اوباما یکی از چهره‎‌هایی است که در این چند روز با قدرت تمام به میدان آمده تا از دوستش بایدن دفاع کند. سخنرانی اخیر او در دفاع از نامزد دموکرات‌ها بازتاب بسیاری داشت. همزمان گفتگوی او و بایدن با سیاه‌پوستان مشهور جهت گرفتن رای آن‌ها که با ترامپ میانه خوبی ندارند، برنامه‌ای است که در این یک هفته با قدرت دنبال شده است.

در مقابل، ترامپ تاکید دارد که کمپین‌های طرفداری اوباما و بایدن ضعیف عمل کرده و آن‌ها حتی نتوانسته‌اند در اجتماعات خود ۲۰۰ نفر را جمع کنند. این در حالی است که ترامپ مدعی است در میتینگ‌های تبلیغاتی او ده‌ها هزار نفر انسان جمع می‌شوند. دموکرات‌ها تاکید دارند که ادعای ترامپ غلط است و علت کم جمعیت بودن میتینگ‌های بایدن و کامالا هریس شیوع کرونا و حفظ فاصله اجتماعی بوده است.

کرونا؛ بزرگترین نقطه ضعف ترامپ

بدون شک پاشنه آشیل ترامپ در این روز‌ها شیوع فزاینده ویروس کروناست. دموکرات‌ها با قدرت تمام روی این مساله تمرکز کرده و مشکلات کرونایی ترامپ را به رخ او می‌کشند. در مقابل، ترامپ معتقد است اگر بایدن امروز رئیس جمهور بود وضع کرونایی آمریکا به مراتب از این بدتر بود و بیش از ۲ میلیون آمریکایی کشته شده بودند.

ترفند‌های سیاسی دو جناح در روز‌های پایانی

فعالیت‌های سیاسی بایدن و هریس در این مدت روی چند موضوع متمرکز بوده است. اولین هدف دموکرات‌ها و تیم بایدن دور کردن برخی جمهوری خواهان منتقد از ترامپ بوده است. بسیاری از سناتور‌ها و نمایندگان جمهوری‌خواه مخالف ترامپ هستند، اما ترجیح می‌دهند عملا جلوی او نایستند. حالا دموکرات‌ها سعی در بزرگ کردن این اختلاف نظر دارند.

هدف دوم بایدن و تیمش جذب دموکرات‌های نسبتا چپ گرا و پرطرفدار به سمت خود است. برنی سندرز رقیب اصلی بایدن در انتخابات درون حزبی و الیزابت وارن (سناتور دموکرات) و دیگر رقیب او در انتخابات درون حزبی از جمله این افراد هستند.

در مقابل، ترامپ سعی دارد جمهوری‌خواهان را از خود راضی نگه دارد. او با حمایت تمام قد از قاضی بارت جمهوری خواه (نماینده جدید دیوان عالی) و تغییر ترکیب دیوان به نفع جمهوری خواهان، در تلاش است جمهوری خواهان را برای حمایت از او قانع کند.


بیشتر بخوانید


تلاش برای تغییر نظر رای‌دهندگان

ترامپ مدعی است طرفداران او بسیار بیشتر از بایدن هستند. او سعی دارد طرفدارانش را که علاقه‌ای به شرکت در انتخابات ندارند تهییج کند تا پای صندوق‌های رای بیایند. پیش از این رسانه‌ها مدعی بودند ترامپ سبد رای خاکستری ندارد، اما او با برجسته کردن عبارت "می‌توانم رای خود را تغییر دهم؟ " سعی دارد چنان نشان دهد که گویی بسیاری از طرفداران رقیب به سمت او جذب شده اند.

در آن طرف، دموکرات‌ها روی آراء انتخابات پیش از موعد پنسیلوانیا و نتایج اقلیت‌های دینی و نژادی تاکید بسیاری دارند. طبق نظرسنجی‌های مختلف ترامپ در بین سیاهان، لاتین تبار‌ها و مسلمانان طرفداران بسیار بیشتری دارد.

تقلب در انتخابات؛ تاکید هر دو طرف

نکته جالب اینجا است که هر دو طرف مدعی اند ممکن است در انتخابات تقلب شود. در حالیکه ترامپ انتخابات پستی و پیش از موعد را مشکوک و ناسالم می‌داند، دموکرات‌ها از طرفدارانشان می‌خواهند که ترجیحا رای خود را به صورت کاغذی پر کنند و از روش ایمیلی استفاده نکنند؛ چرا که ممکن است در این آراء تقلب‌های گسترده صورت بگیرد.

منبع: خبر فوری

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.