سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اتخاذ سیاست‌های جدید تجاری مقابله با کرونا از سوی اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز چهارشنبه اقدامات جدید مالیاتی و تجاری خود را در جهت مبارزه با موج دوم کرونا و جلوگیری از کمبود کالا و تجهیزات پزشکی اعلام کرد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، از آنجا که اروپا به کانون ویروس کرونا در دنیا تبدیل شده است، اتحادیه اروپا از ۲۷ کشور عضو این نهاد خواست تا برای مقابله با ویروس کرونا اقدامات و هماهنگی‌های بیشتری را انجام دهند.

در این راستا، فون دِر لاین، رئیس اتحادیه اروپا در کنفرانسی خبری اظهار کرده است که وضعیت اروپا حاد است، اما با انجام درست مسئولیت‌ها می‌توان از سرعت انتشار این ویروس کاست.

رئیس اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرد که برای جلوگیری از کمبود تجهیزات پزشکی که باعث ایجاد مشکلاتی در کشور‌های عضو این اتحادیه در زمان اولین موج شیوع ویروس کرونا شده بود، اقدام به خرید مشترک سرنگ و مواد ضدعفونی‌کننده کرده است.


بیشتر بخوانید


بر اساس قوانین جدید این اتحادیه، تعلیق موقت حقوق گمرکی و اخذ مالیات فروش واردات تجهیزات پزشکی تا آوریل تمدید و همچنین اعلام شده است که کشور‌های اتحادیه اروپا می‌توانند کیت‌ها و واکسن‌های آزمایش کووید-۱۹ را از مالیات فروش معاف کنند.

بروکسل در اقدامی دیگر و به منظور تحقق هدف خود که جلوگیری از ایجاد اختلال در بازار داخلی اتحادیه اروپاست، نیز پیشنهاد کرده است تا برای کالا‌هایی که از طریق راه‌آهن، آب‌های آزاد یا هوا وارد کشور‌های عضو این اتحادیه می‌شوند، کنترل سریع در مرز‌های داخلی اتحادیه اروپا صورت پذیرد.

پس از ایجاد اختلال در بازار داخلی کشور‌های اتحادیه اروپا، همزمان با آغاز شیوع بیماری کرونا، به دلیل کنترل مرزی که در منطقه بدون مرز شینگن برای جلوگیری از شیوع ویروس ایجاد شده بود، بررسی‌های سریع برای کالا‌های حمل شده از طریق جاده‌ها معرفی شد.

اتحادیه اروپا برای ردیابی بهتر و بیشتر بیماری اعلام کرده است که با وجود افزایش عرضه جهانی کیت‌های تشخیص کرونا، دولت‌های اتحادیه اروپا باید استراتژی‌های آزمایش خود را هماهنگ کرده و از آزمایشات سریع آنتی ژن استفاده بیشتری کنند.

رئیس اتحادیه اروپا درباره واکسن کرونا و توزیع آن توسط این نهاد اظهار کرده است که، تحویل واکسن‌های این بیماری به کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، می‌تواند از ماه آوریل به طور جدی آغاز شود واین کشور‌ها وظیفه دارند تا استراتژی‌های واکسیناسیون خود را به گونه‌ای تنظیم کنند که در ابتدا، آسیب‌پذیرترین افراد در اولویت واکسیناسیون قرار گیرند.

در اوایل این هفته یک مقام کمیسیون اتحادیه اروپا مدعی شده بود که، تا سال ۲۰۲۲ واکسن کافی برای واکسیناسیون ۴۵۰ میلیون نفر در اتحادیه اروپا وجود نخواهد داشت.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.