سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ماش‌پلو و فوت و فن‌های طبخ آسان آن

در گزارش زیر طرز تهیه این ماش پلو بدون گوشت، با سبزی و مخصوص گیاه‌خوار‌ها آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماش‌پلو غذایی ساده و سبک با مواد مغذی بسیار بالاست که روش پخت ساده و سریعی هم دارد. در ادامه با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

ماش: ۱ پیمانه

برنج: ۳ پیمانه

پیاز: ۱ عدد بزرگ

سبزی شوید خشک یا تازه: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه: به مقدار دلخواه

زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع: به مقدار لازم

کشمش (اختیاری): ½ پیمانه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. در یک قابلمه ماش‌های پاک‌شده را با مقداری آب به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. لازم نیست ماش را بیش از حد بپزید، چون در پلو له می‌شود. در یک ماهیتابه پیاز را نگینی به صورت خلالی نازک خرد کنید و با مقداری زردچوبه و نمک تفت دهید. در صورت تمایل کشمش را هم اضافه کنید و تفت دهید و روی کشمش و سایر مواد دارچین بریزید. اگر طعم کشمش را در پلو نمی‌پسندید فقط پیاز را با ادویه‌جاتی که گفتیم و نیز دارچین تفت دهید و کنار بگذارید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید. برنج را مثل همیشه بپزید و آبکش کنید. ماش و شوید خشک را با برنج آبکش مخلوط کنید.

۲. کف قابلمه مقداری روغن بریزید و کف آن را با سیب‌زمینی یا چند تکه نان بپوشانید. مخلوط برنج، ماش و شوید را در قابلمه بریزید اجازه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه پلو ماش دم بکشد. در پایان مقداری از روی برنج بردارید و با زعفران دم‌کرده مخلوط کنید. پلو ماش را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با مخلوط پیاز داغ و کشمش، برنج زعفرانی تزیین کنید.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۲۲ ۰۶ آبان ۱۳۹۹
خوشمزه بود