سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولیدکنندگان صنایع دستی چهار شهرستان لرستان بصورت رایگان بیمه می شوند

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تولیدکنندگان صنایع دستی شهرستان‌های سلسله، دلفان، رومشکان و چگنی یکسال بصورت رایگان در صندوق بیمه اجتماعی روستایی بیمه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان، حاتم شاکرمی معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه مشترک شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری در اتاق بازرگانی خرم آباد بیان کرد: در جلسات مسئولان استان با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصمیم گرفته شده از ظرفیت‌های این وزارت برای خروج استان از کنونی گرفته شود و برای استفاده از این ظرفیت‌ها سفر معاونان این وزارت به استان انجام شد.

او اظهار داشت: محور این سفر شناسایی بخش‌های اقتصادی موجود در استان است و یکی از کار‌هایی که در یک سال آینده به تولید اشتغال و کاهش بیکاری کمک می‌کند بهره برداری واحد‌های تولیدی توسط این وزارت است که در بازدید‌های انجام شده به ویژه در شهرستان نورآباد از پیشرفت خوبی بهره‌مند بودند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر تامین منابع این واحد‌ها جهت بهره برداری هر چه زودتر این طرح‌ها ادامه داد: تعداد واحد‌هایی که آماده اجرا بودند، مطالعات انجام شده و زمین تملک شده و چهار مورد در هفته‌های آینده عملیاتی می‌شوند.

شاکرمی به استفاده بهینه از تسهیلات با استفاده از منابع اشتغال پایدار روستایی در استان تاکید کرد و گفت: در این زمینه در سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۰۰ میلیارد تومان بیشتر از حد معمول برای استان در نظر گرفته شد.

او به واحد‌های تعطیل شده استان اشاره کرد و عنوان کرد: باعث تعجب است که در سال جهش تولید در چهار شهرستان لرستان بیش از ۵۰ واحد در تملک بانک‌ها رفته و رها شده اند و سرمایه‌های ملی در حال مستهلک شدن هستند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در شهرستان نورآباد از مجموع ۳۵ واحد تولیدی ۱۶ واحد تملک و رها شده است، بانک‌ها حق ندارند سرمایه مردم را تملک و رها کنند.

شاکرمی بر لزوم توسعه مشاغل روستایی در استان تاکید کرد و گفت: برای هر شهرستان لرستان باید متناسب با شرایط تولید یک محصول برند در نظر گرفته شود.

او گفت: در شهرستان چگنی در یک شهرک دامداری ۳۵ واحد بهع دلیل نداشتن سرمایه در گردش غیر فعال است در صورتیکه این شهرستان می‌تواند قطب دامداری، سنگ و گردشگری در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.