سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیمه نخست امسال؛

۱۲ هزار تُن گوشت مرغ در مرغداری ‌های خراسان جنوبی تولید شد

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: ۱۲ هزار و ۸۵۲ تُن گوشت مرغ در نیمه نخست امسال در مرغداری‌ های استان تولید شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: ۱۲ هزار و ۸۵۲ تُن گوشت مرغ از کشتار ۶ میلیون و ۶۸۹ هزار و ۸۸۹ قطعه مرغ تولید شده است.

او افزود: در نیمه نخست امسال ۱۵ میلیون و ۲۷۹ هزار و ۹۱۷ قطعه جوجه ریزی در واحد‌ های پرورش مرغ استان انجام شد ه است.

اصغرزاده دوره پرورش مرغ در واحد‌ های پرورشی را ۴۵ روز دانست و ادامه داد: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳ تا ۴ دوره جوجه ریزی دارد.


بیشتر بخوانید


مدیرکل دامپزشکی استان تصریح کرد: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استان‌ های همجوار ارسال می ‌شود.

او افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحد‌های مرغداری استان در ۳ کشتارگاه طیور در شهرستان‌های بیرجند و قاین کشتار می‌ شوند.

هم اکنون ۷۸۹ واحد مرغداری گوشتی و ۴۹ واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.

انتهای پیام/ ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.