به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر
کدو حلوایی پخته و تکه شده - ۳۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده - ۳ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز - یک عدد متوسط
پنیر فتا - ۱۰۰ گرم
تخم کدو - ۲ قاشق سوپخوری
کاهو یا اسفناج - ۲۰۰ گرم
روغن زیتون - به میزان لازم
نان تست ریز شده - ۵۰ گرم
آبلیمو - ۵ قاشق سوپخوری
ادویه سالاد - یک قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
۱- کاهو یا اسفناج را خرد کنید و در لایه اول بریزید.
۲- پنیر فتا را بهصورت مربعی برش دهید و روی آن بریزید. پیاز را بهصورت هلالی نازک برش داده و در یک تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا پیازها نرم شود و سپس روی سالاد بریزید.
۳- بخشی از کدو حلوایی پخته و نگینی شده را بریزید و سپس کمی دیگر کاهو بریزید، در نهایت تکههای کدو و تخم کدو و پنیر پارمزان را اضافه کنید.
۴- آبلیمو و ادویه سالادی را با هم مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید و سپس روی سالاد بریزید. در نهایت روغن زیتون بریزید.
نکته
برای این سالاد سعی کنید کدوحلوایی را تنها ۱۵ دقیقه بپزید تا برشهای چاقویی آن تمیز در آید. در غیراین صورت ممکن است با پخت زیاد بافت کدو باز و بسته شود و شکل زیبایی نداشته باشد.
ارزش غذایی کدو تنبل (۱۰۰ گرم)
کالری: ۲۶
چربی: ۱/۰ گرم
کربوهیدرات: ۷ گرم
پروتئین: ۱ گرم
فیبر: ۵/۰ گرم
قند: ۸/۲ گرم
کدو تنبل سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان را تقویت میکند و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش میدهد.
منبع: خراسان
انتهای پیام/