سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندارد سازی سامانه گرمایشی ۹۰۰ کلاس درس در استان اصفهان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان گفت: سامانه گرمایشی۹۰۰ کلاس درس استان اصفهان تا پایان سال جاری استاندارد سازی می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سیدمهدی میربد مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان افزود: اکنون سامانه گرمایشی بیش از هشت هزار کلاس درس در استان به شکل بخاری گازی معمولی است.

استان اصفهان افزون بر پنج هزار واحد آموزشی دارد.

او ادامه داد: براین اساس در مرحله اول طرح استانداردسازی ۹۰۰ کلاس درس با اولویت مناطق سردسیر استان در دستور کار این اداره‌کل قرار گرفت و به تدریج باقی کلاس‌ها استاندارد و ایمن می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان یادآور شد: در این راستا سامانه گرمایشی این کلاس‌ها از بخاری گازی معمولی به سیسم حرارت مرکزی با موتورخانه در مدارس بزرگ و به شکل پکیج و رادیاتور در مدارس کوچک تبدیل می‌شود.

او یادآور شد: از سال گذشته تاکنون با اجرای طرح جمع‌آوری مدارس خشت و گلی، بخاری نفتی از تمنامی مدارس استان برچیده شد.

میربد در ادامه به طرح‌های در دست اقدام نوسازی مدارس در ۶ ماهه دوم سال اشاره و اضافه کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان امسال ۱۲۱ طرح با حدود ۷۸۰ کلاس درس احداث و به آموزش و پرورش استان تحویل داده می‌شود.

او با بیان اینکه تعداد کلاس‌های احداث شده امسال در مقایسه با سال گذشته حدود ۲۲۰ درصد افزایش یافت، گفت: پارسال ۷۵ درصد مدارس توسط یا با مشارکت خیرین احداث شد که این رقم امسال به ۸۴ درصد افزایش داشته است.

این مدیرکل به افزایش رقم مشارکت خیرین مدرسه‌ساز از ۱۱۵ میلیارد تومان سال گذشته به ۱۶۰ میلیارد تومان در سال جاری اشاره کرد و گفت: افزایش مشارکت‌ها در راستای اجرای طرح آجر به آجر و اشاعه فرهنگ کار خیر بین عموم صورت گرفته است.

او خاطرنشان کرد: در این راستا چند هفته پیش، گام اول اجرای طرح آجر به آجر در شهرستان فریدونشهر با توجه به وجود تعداد بالای مدارس کانکسی در منطقه غرب استان اجرا و عملیات احداث ۱۴ مدرسه در این شهرستان آغاز شده است.

میربد با بیان اینکه همزمان با ساخت مدارس مقوله تجهیزات به روز آن‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد، گفت: در این بخش کار بیشتر و قوی‌تری به‌ویژه در بخش هنرستان‌ها و کاردانش که نیازمند تجهیزات تخصصی هستند باید انجام شود.

او تصریح کرد: اکنون حدود ۳۵ درصد مدارس استان مستحکم، ۴۰ درصد نیازمند مقاوم سازی از جزیی تا کلی و کمتر از ۳۰ درصد مدارس استان فرسوده و قدیمی است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان افزود: بیشترین نگرانی بابت مدارس خطرآفرین است که کوچکترین ضوابط ایمنی را ندارند و آمار آن‌ها در استان به حدود یکصد مدرسه می‌رسد که به دلایل مختلف از جمله عمر بسیار زیاد، فرونشست، ترک خوردگی ساختمان و ضعف سازه ناایمن هستند.

او از مردم استان دعوت کرد تا با شرکت در پویش آجر به آجر و با پرداخت حداقل هزینه در کار خیر مدرسه‌سازی شرکت کنند.

دست کم ۹۰۰ هزار دانش‌آموز در استان اصفهان از روز ۱۵ شهریور، سال تحصیلی کرونایی خود را در بیش از پنج هزار واحد آموزشی آغاز کردند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.