سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف ترشیجات و تاثیر آن بر کبد چرب

متخصص طب سنتی ایرانی از تاثیر مصرف ترشیجات بر بیماری کبد چرب می گوید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، دکتر محمد، عسکرفراشاه متخصص طب سنتی ایرانی گفت: یکی از باورهای غلط طبی که در جامعه رواج دارد، مصرف ناشتا ترشیجاتی نظیر سرکه، آبغوره و آب زرشک برای درمان  کبد چرب است.

او با بیان اینکه از دیدگاه طب ایرانی ترشیجاتی نظیر سرکه طبع سرد و خشکی دارند، افزود: این باور که مصرف سرکه موجب بهبودی تمامی افراد مبتلا به کبد چرب می شود، اشتباه است زیرا در افراد با مزاج سرد و مبتلایان به کبد چرب ناشی از سردی مزاج، مصرف سرکه نه تنها  سبب بهبودی آنها نمی شود بلکه مشکلات عصبی و گوارشی را تشدید می کند.

عسکرفراشاه ادامه داد: از منظر طب ایرانی کبدچرب نوعی سومزاج محسوب می شود یعنی مزاج یا کیفیت غالب بر کبد این افراد اعمال خود را به درستی انجام نمی دهد و از حالت طبیعی خارج شده است، با این دیدگاه مبتلایان به کبد چرب یا دچار درجاتی از سومزاج گرم و یا سومزاج سرد شده اند که با توجه به علائم بالینی، متخصص مربوطه بسته به نوع سومزاج درمان را آغاز می کند.

متخصص طب سنتی ایرانی اظهارداشت: در صورتی که افراد مبتلا به کبد چرب، دچار سومزاج سرد کبد شده باشند با مصرف ترشیجاتی نظیر سرکه نه تنها بیماری آنها کنترل نمی شود بلکه با کاهش متابولیسم کبد این افراد، بیماری تشدید می شود.

او ادامه داد: البته استفاده از این چاشنی ها برای بیماران مبتلا به زخم های گوارشی و یا مبتلایان به التهاب روده نیز مشکل آفرین است.

عسکر فراشاه اضافه کرد: سرکه با افزایش اسیدیته معده می تواند در هضم غذاهای چرب و سنگین مفید باشد و افراد می توانند از این چاشنی به مقدار کم و برای تسهیل هضم غذا کمک بگیرند، ولی نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

انتهای پیام/ غ

برچسب ها: کبد چرب ، طب سنتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
منصور
۱۰:۵۸ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
لیمو ترش // کولاک میکنه
منصور
۱۰:۵۸ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
لیمو ترش // کولاک میکنه