سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرونا از طریق مواد پخته در آب منتقل نمی‌شود

عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: ویروس کرونا از طریق مواد غذایی پخته به دیگران منتقل نمی‌شود، زیرا حرارت بالا سبب از بین رفتن ویروس می‌شود.

مینو محرز عضو کمیته علمی کشوری کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به انتقال ویروس کرونا از فردی به فرد دیگر اظهار کرد: بر اساس آخرین مطالعات انجام گرفته توسط دانشمندان ویروس کرونا از طریق سرویس بهداشتی به دیگران منتقل نمی‌شود اما این موضوع به معنای عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند شستن دست‌ها با آب و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه نیست و افراد باید شیوه نامه‌های بهداشتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا رعایت کنند.

او با اشاره به انتقال ویروس کرونا از طریق غذای پخته ادامه داد: ویروس کرونا از طریق مواد غذایی پخته به دیگران منتقل نمی‌شود، زیرا حرارت بالا سبب از بین رفتن ویروس می‌شود، اما فرد آلوده به بیماری کرونا هنگام تهیه مواد خام مانند سالاد می‌تواند ویروس را به مواد غذایی و درنتیجه مصرف کنندگان مواد خام منتقل کند.


بیشتر بخوانید


محرز گفت: ویروس کرونا برای زنده ماندن نیازمند سلول است و در آب ویروس کووید ۱۹ زنده نمی‌ماند بنابراین آب جاری جوی‌ها و استخر سبب انتقال ویروس کرونا نمی‌شود.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا یاد آوری کرد: متاسفانه میزان ابتلا و فوت ناشی از بیماری کرونا در کشور افزایش پیدا کرده است و برای کاهش این آمارها نیازمند رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی و پرهیز از تردد‌های غیرضروری و مسافرت‌ها در کشور هستیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.