سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار نسبت به نبود تخت ICU در آستانه باران‌های پاییزی

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز امسال مانند سال‌های گذشته ظرفیت خالی برای پذیرش بیماران تنفسی نداریم بنابراین باید خود مردم از بروز حملات تنفسی پاییزی پیشگیری کنند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ساسان موگهی رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز به عنوان مرجع پذیرنده بیماران تنفسی پاییزی با هشدار نسبت به همزمانی بروز حمله‌های تنفسی ناشی از باران‌های پاییزی با وضعیت قرمز کرونا گفت: که امسال مانند سال‌های گذشته ظرفیت خالی برای پذیرش بیماران تنفسی نداریم بنابراین باید خود مردم از بروز حملات تنفسی پاییزی پیشگیری کنند.

او افزود: اینکه در یک شهر بالغ بر ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر در یک بازه زمانی کوتاه به بیمارستان مراجعه کنند، بزرگترین بیمارستان‌ها و اورژانس‌های دنیا نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرند و این شرایط، می‌تواند کار را مختل کند و در سالیان گذشته همه تلاش‌مان را برای مداوای بیماران کردیم تا با کمترین آسیب این بحران را پشت‌سر بگذاریم که در این زمینه موفق بودیم و همچنان این تلاش‌ها ادامه دارد. اما امسال با توجه به شیوع کروناویروس شرایط متفاوت شده است و مردم باید به این مساله توجه کنند.

موگهی بیان کرد: در حال حاضر بیمارستان امام از نظر کرونا، بیمارستان پاک محسوب می‌شود و تنها کار‌های اورژانسی بیماران مبتلا به کرونا انجام می‌شود و سپس با ثابت شدن وضعیت بیماران، به بیمارستان‌های ویژه بیماران کرونا منتقل می‌شوند.

امسال تخت ICU برای بیماران تنفسی باران‌های پاییزی نداریم

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز تصریح کرد: در سال‌های گذشته شاید تعدادی تخت ICU خالی در بیمارستان داشتیم و این تخت‌ها را در اختیار بیماران دچار حمله تنفسی در پی نخستین بارش پاییزی قرار می‌دادیم، اما امسال با توجه اینکه بیمارستان‌های دیگر نمی‌توانند بیماران را پذیرش کنند و بیماران خود را به بیمارستان امام (ره) اعزام می‌کنند، تخت‌های ICU این بیمارستان نیز تکمیل هستند.

این مقام مسئول گفت: امسال مانند سال‌های گذشته ظرفیت خالی برای پذیرش بیماران تنفسی نداریم بنابراین باید خود مردم از بروز حملات تنفسی پاییزی پیشگیری کنند و کسانی که دچار بیماری‌های حاد تنفسی هستند و یا در سال‌های گذشته در پی وقوع باران‌های پاییزی دچار حمله تنفسی شده‌اند، به جای اینکه اجازه بدهند دچار حمله شوند و سپس به بیمارستان مراجعه کنند و در پیچ و خم اورژانس و تخت‌های ICU گرفتار شوند.

او ادامه داد: باید از هم‌اکنون و قبل از آغاز بارش‌ها به پزشک مراجعه و دارو‌های مورد نیاز را استفاده کنند تا وارد فاز حمله نشوند و شهروندان در زمان آغاز بارش پاییزی، به هیچ وجه از منزل خارج نشوند. درب و پنجره‌ها را ببندند تا دچار حمله تنفسی نشوند تا هم خودشان دچار مشکل نشوند و هم بار بر سیستم درمان بیشتر از این نشود.

موگهی با اشاره به همزمانی کووید - ۱۹ با سایر بیماری‌ها در پاییز، اظهار داشت: در حال حاضر شیوع ویروس کرونا افزایش یافته و اکنون در وضعیت قرمز به سر می‌بریم و با بیماران دچار سکته مغزی و کرونا، سکته حاد قلبی و کرونا و خون‌ریزی‌های گوارشی و کرونا، مواجه شده‌ایم.

او افزود: بنابراین احتمال همزمانی ابتلا به کرونا و حمله حاد تنفسی ناشی از بارش‌های پاییزی وجود دارد که در این شرایط، به مراتب وضعیت بیماران بدتر می‌شود و کار نیرو‌های درمان نیز سخت‌تر خواهد شد که باید از چنین اتفاقاتی پیشگیری شود و بیمارانی که در فاز خفیف کرونا هستند، ممکن است با نخستین بارش پاییزی دچار حمله تنفسی هم شوند و این همزمانی کرونا و حمله تنفسی موجب تشدید هر دو بیماری می‌شود که این مساله، ضرورت مراجعه به پزشک را نشان می‌دهد.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز بیان کرد: کسانی که دچار بیماری‌های تنفسی هستند، باید به پزشک مراجعه کنند تا در صورت ابتلا به ویروس کرونا، بیماری کووید - ۱۹ را درمان کنند و در غیر این صورت نیز دارو‌های پیشگیری را مصرف کنند و  درست است که در حال حاضر بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز بیمارستان سبز است، اما درب بیمارستان را به روی بیماران بدحال کرونا نبسته‌ایم و ممکن است این بیماران به بیمارستان مراجعه کنند بنابراین ما موظف هستیم خدمات به این بیماران ارائه کنیم و این بیماران پس از بهتر شدن وضعیت‌شان، به بیمارستان‌های مرجع کرونا منتقل می‌شوند.

این مقام مسئول گفت: هر چند تلاش کرده‌ایم که بیماران مبتلا به کرونا را در فضای جدا نگهداری کنیم، اما زمانی که بحران ایجاد می‌شود و تعداد زیادی بیمار به بیمارستان مراجعه می‌کنند، ممکن است انتقال ویروس رخ دهد و جلوگیری از انتقال ویروس بین این افراد اجتناب‌ناپذیر است.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.