سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه اندازی آزمایشگاه تراریخته برای نخستین بار در غرب کشور

مدیر نظارت بر کنترل کیفی آزمایشگاه غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: آزمایشگاه تراریخته و تشخیص مولکولی در دانشگاه غذا و دارو برای نخستین بار در غرب کشور راه اندازی شد.

علی حشمتی مدیر نظارت بر کنترل کیفی آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، بر لزوم تشخیص محصولات تراریخته تاکیدکرد و گفت: چون در استان همدان امکان شناسایی و نشانه گذاری محصولات تراریخته فراهم نبود، این آزمایشگاه این امکان را فراهم کرده است.

او افزود:  تشخیص نوع گوشت دام در سوسیس و کالباس  در آزمایشگاه تراریخته و تشخیص مولکولی  همدان انجام خواهد شد.

حشمتی بیان کرد: محصولات تراریخته دانه‌های روغنی مثل  سویا، کلزا و ذرت است.

مدیر نظارت بر کنترل کیفی آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بیش از یک میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات اختصاص داده شده است.

حشمتی یادآور شد: تشخیص نوع گوشت دام در سوسیس و کالباس و همبرگر  پیش تر در وزارتخانه انجام می‌شد که  با راه اندازی این آزمایشگاه در همدان اجرا خواهد گرفت.

 

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.