سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیتزا گیاهی کلم پیچ با انواع پنیر

در این مطلب دستور العمل تهیه پیتزا گیاهی کلم پیچ آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا‌های ایتالیایی، به ویژه اگر گیاهی باشند، مورد علاقه بسیاری مردم هستند. پیتزای کلم پیچ فوق‌العاده خوشمزه است و ناهار و شام هم ندارد، می‌توانید روی آن حساب ویژه باز کنید. طعم‌های مختلفی که از گودا و موزارلا به غذا اضافه می‌شود با سیر، فلفل و نمک در هم می‌آمیزد و شما را به جا‌های خوبی می‌برد. دست دست نکنید، همین حالا با کمک طرز تهیه پیتزا گیاهی که در ادامه آورده‌ایم، آن را تهیه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا گیاهی کلم پیچ با انواع پنیر

خمیر پیتزای خانگی یا آماده ۴۵۰ گرم
کلم پیچ ۲۳۰ گرم
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
پنیر گودا کاله خرید آنلاین ۱۷۰ گرم
پنیر موزارلا کاله خرید آنلاین ۲۰۰ گرم
سیر تازه شش حبه
فلفل قرمز ورقه شده به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه پیتزا گیاهی کلم پیچ با انواع پنیر

مرحله اول

خمیر را دو نصف کنید. هر کدام را در یک کاسه که اندکی روغنی‌مالی شده قرار دهید و با پلاستیک آن‌ها را بپوشانید. باید حدود ۱ ساعت در دمای اتاق باقی بمانند.

کلم پیچ و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و نمک و فلفل به آن‌ها بزنید. ظرف را تکان دهید و با دست روغن را به تمام سطوح کلم‌ها برسانید. سپس آن‌ها را کنار بگذارید تا ۱ ساعت مهلت جاافتادن خمیر به پایان برسد. در این فاصله، می‌توانید اجاق را روشن کنید تا گرم شود و سینی یا صفحه استیل پخت پیتزا را با فاصله ۱۵ سانتی‌متر زیر شعله قرار دهید. بهتر است در این مرحله دمای اجاق روی حداکثر قرار گیرد.
مرحله دوم

وقتی همه چیز آماده پخت شد، یکی از خمیر‌ها را به کاسه‌ای حاوی آرد منتقل کنید و تمام سطحش را آردی کنید. سپس آن را به یک تابه پیتزا (فلزی یا چوبی) انتقال دهید و به یک دایره با ضخامتی کم تبدیل کنید. روی آن ابتدا نیمی از گودای رنده شده و سپس نیمی از موزارلا را قرار دهید. نیمی از سیر و نیمی از فلفل دلمه‌ای قرمز را هم روی سطح بریزید.

حالا پیتزا را به داخل اجاق منتقل کنید. حدود ۲ دقیقه باید آن را بپزید و بچرخانید تا همه سطوحش یکدست بپزند.

مرحله سوم

سپس نان پیتزا را از اجاق خارج کنید و نیمی از کلم پیچ را روی آن بریزید.

در اینجا دوباره باید آن را به اجاق منتقل کنید و حدود ۲ دقیقه دیگر بپزید تا لبه‌های پیتزا ترد شوند و کلم‌ها نیم‌سوز. سپس بلافاصله از اجاق خارج کنید، برش بزنید و سِرو کنید.

منبع: کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.