سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورشت زغال‌اخته؛ ورود به دنیایی جدید

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورشت زغال‌اخته را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت زغال‌اخته را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت زغال اخته:

پیازداغ: ۲ عدد
گوشت: ۳۰۰ گرم
خلال بادام: ۱/۴ پ
گوجه فرنگی: ۱ عدد
زغال اخته: نیم کیلو
شکر: در صورت دلخواه
آلو خورشتی: نصف پیمانه
زردچوبه و نمک: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

  • آموزش آشپزی؛ از کتلت نخود و سینه مرغ شکم پر تا ترشی تخم مرغ + تصاویر

طرز تهیه و دستور پخت خورشت زغال اخته:

۱. نیم کیلو زغال اخته را شسته در یک لیوان آبجوش می‌گذاریم بجوشد تا نرم شود، سپس از صافی رد می‌کنیم و با پشت قاشق روی زغال اخته می‌کشیم تا هسته‌ها جدا شده و به‌صورت پوره در بیاید.

۲. سیصد گرم گوشت خورشتی را با پیاز داغ، یک عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خرد شده و فلفل و زردچوبه تفت می‌دهیم، می‌گذاریم تا بپزد.

۳. نصف پیمانه آلو خورشی را شسته، می‌توانید آلو را هم به همراه زغال اخته بجوشانید و از صافی رد کنید یا اینکه درسته در خورشت استفاده کنید.

۴. در انتهای پخت گوشت، زغال اخته و آلو، نمک و یک تا سه ق غ شکر و یک چهارم پیمانه خلال بادام شسته شده را هم اضافه کرده می‌گذاریم با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد. به جای گوشت می‌توانید از فیله مرغ که با کمی کره خوب تفت داده شده استفاده کنید.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.